Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.04
  • Stadion: El resto fc Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2829
El resto fc Expreso
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 29.8
poor Schieten solid
poor Passen average
weak Verdedigen average


5e minuut.
Torres Mestre speelt de bal door. Klungelig pakt Rusculleda de bal. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo schiet op doel. Di Palma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Agăfiţei is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Expreso 0:1

30e minuut.
Agăfiţei rent richting de bal. Rusculleda onderschept slim de pass. Rusculleda passt de bal zonder na te denken. Kishishev rent richting de bal. Torres Mestre geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Expreso 0:2

38e minuut.
Fresia geeft een lange en hoge pass. Radica probeert de bal aan de voet te houden. Bukvić rent richting de bal. Bukvić geeft de bal voor. Agăfiţei maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Patti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres Mestre is nu in balbezit. Torres Mestre geeft een lange en hoge pass. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El resto fc 60%, Expreso 40%.
El resto fc - Expreso 0:2

47e minuut.
Rapoport probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kishishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishishev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Torres Mestre de bal onder controle te krijgen. Papandopolo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Radica heeft problemen om de bal te vangen. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru passt de bal in één keer door. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Papandopolo onderschept slim de pass. Torres Mestre rent richting de bal. Torres Mestre geeft de bal voor. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kishishev met een sublieme pass. Fresia bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo onderschept slim de pass. Papandopolo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Rapoport geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Patti rent richting de bal. Patti met een sublieme pass. Torres Mestre probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Torres Mestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Mestre passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rapoport de bal. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Expreso 0:3

67e minuut.
Sourou is nu in balbezit. Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Rusculleda rent richting de bal. Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kishishev met een sublieme pass. Giesso is nu in balbezit. Giesso geeft de bal voor. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Expreso 0:4

69e minuut.
Mollo met een sublieme pass. Darthes rent richting de bal. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Darthes rent richting de bal. Kishishev verovert de bal door een tackle van achteren. Kishishev speelt de bal door. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Papandopolo geeft de bal voor. Daar is Rusculleda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres Mestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Mestre schiet op doel. Di Palma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Expreso 0:5

75e minuut.
Torres Mestre passt de bal in één keer door. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo passt de bal in één keer door. Rapoport bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Expreso 0:6

87e minuut.
Torres Mestre verovert de bal door een tackle van achteren. Torres Mestre probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Di Palma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El resto fc 67%, Expreso 33%.
El resto fc - Expreso 0:6