Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Central Goya inter de mdq
Temporada 23` Tactiek chacho 1
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 42
solid Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Paliga passt de bal met de wreef. Biševac is nu in balbezit. Biševac passt de bal in één keer door. Truie is nu in balbezit. Truie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bujor rent richting de bal. Paliga verovert de bal door een tackle van achteren. Paliga passt de bal in één keer door. Truie rent richting de bal. Truie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jianu verovert de bal door een tackle van achteren. Paliga onderschept slim de pass. Paliga speelt de bal door. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Paskuda met de inworp. Fenčák geeft een hoge lob. Truie is nu in balbezit. Truie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab onderschept slim de pass. Paliga verovert de bal door een tackle van achteren. Paliga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - inter de mdq 1:0

39e minuut.
Przyłuski rent richting de bal. Jianu onderschept slim de pass. Jianu passt de bal zonder na te denken. Fey is nu in balbezit. Fey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Central Goya - inter de mdq 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 23%, inter de mdq 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Central Goya - inter de mdq 1:1

48e minuut.
Jianu kopt de bal weg. Havasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Havasi geeft een hoge lob. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - inter de mdq 2:1

55e minuut.
Klungelig pakt Campomar de bal. Biševac is nu in balbezit. Campomar is nu in balbezit. Biševac verovert de bal door een tackle van achteren. Biševac passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bujor kopt de bal weg. Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szalewicz de bal onder controle te krijgen. Fummelberg geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Fenčák rent richting de bal. Buldrighini bereikt de bal nog maar net als eerste. Buldrighini geeft de bal voor. Fenčák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fey krijgt zijn hoofd ertegen. Garnero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Fenčák passt de bal met de wreef. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga passt de bal met de wreef. Truie rent richting de bal. Truie draait met de bal, schiet en ... Fagerås probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Biševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Biševac geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pezão de bal. Fenčák is nu in balbezit. Fenčák schiet op doel. Fagerås probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenčák schiet op doel. Fagerås werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Central Goya - inter de mdq 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Central Goya 38%, inter de mdq 62%.
Central Goya - inter de mdq 3:1