Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.05
  • Stadion: Posadas AA Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5543
Posadas AA Elpincha
sven Tactiek 442
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 40.7
good Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Arzeno passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lipień de bal. Ţugulea probeert naar een medespeler te passen. Lezcano is nu in balbezit. Lezcano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kányádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi geeft de bal voor. Ajata probeert de bal aan de voet te houden. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Punga met een harde bal richting middenveld. Lipień kopt de bal weg. Lezcano rent richting de bal. Lezcano schiet op doel. Hnida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadas AA - Elpincha 1:0

19e minuut.
Kunčić passt de bal zonder na te denken. Lezcano rent richting de bal. Lezcano met een sublieme pass. Ajata rent richting de bal. Ajata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hnida trapt de bal weg. Ţugulea kopt de bal weg. Ajata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Szücs met een sublieme pass. Lezcano is nu in balbezit. Kunčić speelt de bal door. Ajata is nu in balbezit. Ajata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lincoman probeert naar een medespeler te passen. Ajata rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kányádi. Kányádi krijgt een gele kaart. Ajata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szücs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hnida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lezcano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezcano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Posadas AA - Elpincha 2:0

37e minuut.
Vial probeert naar een medespeler te passen. Deuchar rent richting de bal. Met opzet legt Ţugulea zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ţugulea naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Abaeto kopt de bal weg. Kunčić rent richting de bal. Kunčić passt de bal zonder na te denken. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadas AA - Elpincha 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posadas AA 31%, Elpincha 69%.
Posadas AA - Elpincha 3:0

48e minuut.
Kunčić rent richting de bal. Kunčić passt de bal zonder na te denken. Ajata is nu in balbezit. Ajata draait met de bal, schiet en ... Saporiti probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadas AA - Elpincha 4:0

51e minuut.
Buscaglia geeft een hoge lob. Daar is Lezcano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscaglia is nu in balbezit. Lezcano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezcano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciabatti geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lezcano de bal onder controle te krijgen. Deuchar speelt de bal door. Jabiri rent richting de bal. Jabiri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cartier is nu in balbezit. Kunčić is nu in balbezit. Kunčić passt de bal zonder na te denken. Ajata is nu in balbezit. Ajata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Deuchar de bal. Szücs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deuchar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szücs wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Klungelig pakt Ajata de bal. Ciabatti rent richting de bal. Vial met een sublieme pass. Deuchar is nu in balbezit. Deuchar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Deuchar is nu in balbezit. Abaeto rent richting de bal. Abaeto geeft een hoge lob. Desmery onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Desmery trapt de bal weg. Buscaglia kopt de bal weg. Vial probeert naar een medespeler te passen. Abaeto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Desmery de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deuchar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadas AA - Elpincha 4:1

76e minuut.
Ciabatti geeft een hoge lob. Lincoman heeft problemen om de bal te vangen. Deuchar probeert naar een medespeler te passen. Jabiri is nu in balbezit. Jabiri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Szücs geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buscaglia de bal. Buscaglia probeert naar een medespeler te passen. Lezcano is nu in balbezit. Lezcano schiet op doel. Hnida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Lincoman is nu in balbezit. Deuchar onderschept slim de pass. Deuchar met een sublieme pass. Jabiri rent richting de bal. Jabiri haalt uit met een fantastische trap. Punga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posadas AA 40%, Elpincha 60%.
Posadas AA - Elpincha 4:1