Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.05
  • Stadion: San Colon Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
San Colon mardelvelez
442 Tactiek 2rct
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23.2 gemiddelde waardering 49
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin onderschept slim de pass. Martin passt de bal in één keer door. Voivodas is nu in balbezit. Voivodas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:1

4e minuut.
Thwaites rent richting de bal. Voivodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Thwaites zijn tegenspeler op de grond. Thwaites krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Voivodas verovert de bal door een tackle van achteren. Voivodas geeft een hoge lob. Hadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:2

9e minuut.
Senger met een sublieme pass. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz speelt de bal door. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin haalt uit met een fantastische trap. Schiaffini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Klungelig pakt Dutkiewicz de bal. Dutkiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maggiolo de bal. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:3

13e minuut.
Maggiolo is nu in balbezit. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal is nu in balbezit. Drapała onderschept slim de pass. Drapała schiet op doel. Schiaffini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:4

16e minuut.
Drapała rent richting de bal. Corbal is nu in balbezit. Drapała verovert de bal door een tackle van achteren. Martin is nu in balbezit. Martin haalt uit met een fantastische trap. Schiaffini bokst de bal weg.

18e minuut.
Andreani kopt de bal weg. Daar is Piwko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwko geeft een lange en hoge pass. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Siikaoja is nu in balbezit. Hadler speelt de bal door. Drapała is nu in balbezit. Drapała draait met de bal, schiet en ... Schiaffini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:5

22e minuut.
Inworp. Andreani met een snelle inworp. Pogončev probeert naar een medespeler te passen. Voivodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voivodas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Millaray speelt de bal door. Voivodas speelt de bal door. Maggiolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała onderschept slim de pass. Drapała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:6

26e minuut.
Hadler probeert naar een medespeler te passen. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz passt de bal in één keer door. Voivodas is nu in balbezit. Voivodas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Drapała is nu in balbezit. Voivodas rent richting de bal. Voivodas passt de bal in één keer door. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel. Schiaffini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Martin neemt de hoekschop. Dutkiewicz rent richting de bal. Maggiolo verovert de bal door een tackle van achteren. Voivodas is nu in balbezit. Voivodas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:7

31e minuut.
Hadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadler geeft de bal voor. Voivodas rent richting de bal. Voivodas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:8

32e minuut.
Drapała probeert de bal aan de voet te houden. Martin is nu in balbezit. Martin passt de bal met de wreef. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:9

35e minuut.
Dutkiewicz passt de bal in één keer door. Drapała rent richting de bal. Voivodas rent richting de bal. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:10

40e minuut.
Dutkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Corbal is nu in balbezit. Drapała onderschept slim de pass. Voivodas rent richting de bal. Voivodas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Maggiolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voivodas is nu in balbezit. Voivodas met een sublieme pass. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Colon 81%, mardelvelez 19%.
San Colon - mardelvelez 0:11

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dutkiewicz met een snelle inworp. Siikaoja probeert naar een medespeler te passen. Drapała is nu in balbezit. Drapała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:12

49e minuut.
Siikaoja passt de bal zonder na te denken. Daar is Voivodas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drapała is nu in balbezit. Drapała schiet op doel. Schiaffini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:13

51e minuut.
Schiaffini met een harde bal richting middenveld. Siikaoja kopt de bal weg. Dutkiewicz speelt de bal door. Voivodas is nu in balbezit. Voivodas draait met de bal, schiet en ... Schiaffini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:14

55e minuut.
Senger bereikt de bal nog maar net als eerste. Senger geeft een lange en hoge pass. Inworp. Voivodas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dutkiewicz geeft een lange en hoge pass. Schiaffini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drapała is nu in balbezit. Drapała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:15

57e minuut.
Schiaffini speelt de bal door. Voivodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voivodas passt de bal in één keer door. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin haalt uit met een fantastische trap. Schiaffini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:16

62e minuut.
Martin rent richting de bal. Drapała is nu in balbezit. Drapała draait met de bal, schiet en ... Millaray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schiaffini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz onderschept slim de pass. Dutkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:17

67e minuut.
Drapała rent richting de bal. Voivodas is nu in balbezit. Voivodas geeft een lange en hoge pass. Drapała rent richting de bal. Drapała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Dell`Aquila komt het veld opgelopen. Xiba komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Corbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siikaoja is nu in balbezit. Siikaoja passt de bal zonder na te denken. Drapała is nu in balbezit. Drapała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Verkerk rent richting de bal. Verkerk geeft een lange en hoge pass. Voivodas kopt de bal weg. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała draait met de bal, schiet en ... Schiaffini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Klungelig pakt Thwaites de bal. Verón bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz geeft een hoge lob. Voivodas rent richting de bal. Voivodas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serek komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz passt de bal met de wreef. Dell`Aquila met een sublieme pass. Drapała is nu in balbezit. Drapała schiet op doel. Schiaffini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Xiba is nu in balbezit. Xiba schiet op doel. Schiaffini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Verón kopt de bal weg. Dutkiewicz geeft de bal voor. Serek is nu in balbezit. Serek draait met de bal, schiet en ... Schiaffini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Millaray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:18

79e minuut.
Alcalde is nu in balbezit. Alcalde passt de bal met de wreef. Pareto is nu in balbezit. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Dutkiewicz kopt de bal weg. Drapała is nu in balbezit. Drapała passt de bal zonder na te denken. Dell`Aquila is nu in balbezit. Dell`Aquila geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Drapała de bal. Drapała speelt de bal door. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba haalt uit met een fantastische trap. Schiaffini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:19

88e minuut.
Pogončev geeft een lange en hoge pass. Serek kopt de bal weg. Xiba heeft problemen om de bal te vangen. Xiba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:20

90e minuut.
Siikaoja passt de bal zonder na te denken. Dell`Aquila geeft de bal voor. Klungelig pakt Senger de bal. Serek rent richting de bal. Serek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - mardelvelez 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Colon 92%, mardelvelez 8%.
San Colon - mardelvelez 0:21