Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highlander ST LartameuFC
Scrooges 92 Tactiek 433
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 19.3
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lebinzu met een sublieme pass. Toccio speelt de bal door. Cominges is nu in balbezit. Richards rent richting de bal. Richards haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander ST - LartameuFC 1:0

6e minuut.
Ñanco speelt de bal door. Eluchans is nu in balbezit. Hagen begaat een overtreding. Hagen krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Hielardo is nu in balbezit. Vainikainen verovert de bal door een tackle van achteren. Vainikainen speelt de bal door. Cominges heeft problemen om de bal te vangen. Cominges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander ST - LartameuFC 2:0

13e minuut.
Fesquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainikainen verovert de bal door een tackle van achteren. Vainikainen met een sublieme pass. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Benedetich trapt de bal weg van het doel. Vainikainen probeert naar een medespeler te passen. Richards is nu in balbezit. Cominges rent richting de bal. Cominges haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Vainikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainikainen met een sublieme pass. Klungelig pakt Cominges de bal. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hielardo geeft een hoge lob. Adams probeert de bal met de borst te controleren. Vainikainen met een sublieme pass. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hielardo rent richting de bal. Hielardo geeft een lange en hoge pass. Vainikainen met een sublieme pass. Rivadero is nu in balbezit. Rivadero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cominges rent richting de bal. Hielardo onderschept slim de pass. Hielardo met een sublieme pass. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Eluchans speelt de bal door. Inworp. Richards met de inworp. Toccio rent richting de bal. Toccio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De Souza rent richting de bal. Vainikainen verovert de bal door een tackle van achteren. Vainikainen met een sublieme pass. Cominges rent richting de bal. Cominges schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Richards verovert de bal door een tackle van achteren. Richards met een sublieme pass. Cominges rent richting de bal. Cominges schiet op doel. Petrucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander ST - LartameuFC 3:0

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Benedetich trapt de bal weg van het doel. Toccio kopt de bal weg. Cominges is nu in balbezit. Cominges haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rivadero probeert naar een medespeler te passen. Toccio heeft problemen om de bal te vangen. Toccio speelt de bal door. Richards rent richting de bal. Richards draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander ST - LartameuFC 4:0

45e minuut.
Richards probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toccio is nu in balbezit. Toccio passt de bal in één keer door. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander ST 23%, LartameuFC 77%.
Highlander ST - LartameuFC 4:0

53e minuut.
Vainikainen is nu in balbezit. Vainikainen met een sublieme pass. Toccio met een sublieme pass. Richards rent richting de bal. Richards haalt uit met een fantastische trap. Petrucci bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander ST - LartameuFC 5:0

65e minuut.
Toccio is nu in balbezit. Toccio speelt de bal door. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Richards de bal. Richards draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De Souza kopt de bal weg. Daar is Lebinzu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toccio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cominges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cominges draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Toccio kopt de bal weg. Rivadero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander ST - LartameuFC 6:0

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Butler de bal onder controle te krijgen. Richards is nu in balbezit. Richards passt de bal zonder na te denken. Cominges is nu in balbezit. Cominges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Butler geeft een hoge lob. Inworp. Richards met een snelle inworp. Toccio rent richting de bal. Toccio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vainikainen passt de bal in één keer door. Rivadero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivadero passt de bal in één keer door. Cominges is nu in balbezit. Cominges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander ST - LartameuFC 7:0

82e minuut.
Rivadero controleert de bal met de borst. Rivadero speelt de bal door. Benedetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges verovert de bal door een tackle van achteren. Cominges haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander ST 21%, LartameuFC 79%.
Highlander ST - LartameuFC 7:0