Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
defensores de karin Sportivo Videal
11111 Tactiek mid funcional
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 44.5
solid Schieten good
average Passen good
average Verdedigen solid


5e minuut.
Hansen rent richting de bal. Budalic verovert de bal door een tackle van achteren. Budalic geeft de bal voor. Tokarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov speelt de bal door. Tokarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczyk schiet op doel. Vinaccia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Sportivo Videal 0:1

20e minuut.
Pinamico rent richting de bal. Pinamico passt de bal met de wreef. Coszach probeert naar een medespeler te passen. Budalic bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vinaccia trapt de bal weg. Coszach kopt de bal weg. Tokarczyk is nu in balbezit. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap. Vinaccia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Sportivo Videal 0:2

29e minuut.
Oswald onderschept slim de pass. Oswald probeert naar een medespeler te passen. Hansen rent richting de bal. Popov verovert de bal door een tackle van achteren. Popov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Tokarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Depascale bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczyk begaat een overtreding. Tokarczyk krijgt een gele kaart. Depascale raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Depascale kan niet meer verder spelen.

44e minuut.
Fontana onderschept slim de pass. Fontana geeft een hoge lob. Nocioni rent richting de bal. Nocioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Sportivo Videal 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 57%, Sportivo Videal 43%.
defensores de karin - Sportivo Videal 1:2

46e minuut.
Măldărăşanu met een sublieme pass. Rawicz is nu in balbezit. Rawicz probeert naar een medespeler te passen. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski schiet op doel. Gilligan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
defensores de karin - Sportivo Videal 2:2

51e minuut.
Coszach rent richting de bal. Coszach geeft een lange en hoge pass. Tokarczyk rent richting de bal. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ... Vinaccia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Sportivo Videal 2:3

54e minuut.
Nocioni onderschept slim de pass. Trastowski is nu in balbezit. Trastowski passt de bal zonder na te denken. Nocioni rent richting de bal. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
defensores de karin - Sportivo Videal 3:3

65e minuut.
Vinaccia trapt de bal weg van het doel. Oswald kopt de bal weg. Klungelig pakt Đulbić de bal. Tokarczyk is nu in balbezit. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Grillon geeft een hoge lob. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta begaat een overtreding. Cruzalta krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Đulbić kan de bal niet met de borst controleren. Popov onderschept slim de pass. Popov passt de bal met de wreef. Tokarczyk is nu in balbezit. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Coszach probeert naar een medespeler te passen. Popov rent richting de bal. Popov geeft een hoge lob. Budalic bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Sportivo Videal 3:4

88e minuut.
Popov onderschept slim de pass. Popov passt de bal met de wreef. Tokarczyk is nu in balbezit. Tokarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 47%, Sportivo Videal 53%.
defensores de karin - Sportivo Videal 3:4