Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KIARA MadridReal
+mucho pa golear Tactiek defensa
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 8
53.5 gemiddelde waardering 35
outstanding Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen weak


4e minuut.
Madrigal passt de bal met de wreef. Sanguinetti onderschept slim de pass. Paulón is nu in balbezit. Paulón geeft een hoge lob. Madrigal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Madrigal rent richting de bal. Viera is nu in balbezit. Madrigal onderschept slim de pass. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Šaronjić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Munižaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Pastoriza geeft de bal voor. Madrigal rent richting de bal. Šaronjić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Madrigal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Potenza legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Munižaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Potenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Potenza draait met de bal, schiet en ... Munižaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - MadridReal 1:0

11e minuut.
Daar is Senesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuberek onderschept slim de pass. Żuberek passt de bal zonder na te denken. Madrigal rent richting de bal. Madrigal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Paulón rent richting de bal. Paulón geeft een hoge lob. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Munižaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - MadridReal 2:0

19e minuut.
Šaronjić heeft problemen om de bal te vangen. Potenza verovert de bal door een tackle van achteren. Potenza probeert naar een medespeler te passen. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - MadridReal 3:0

25e minuut.
Paulón geeft de bal voor. Udrea heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal schiet op doel. Munižaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - MadridReal 4:0

26e minuut.
Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal passt de bal met de wreef. Paulón is nu in balbezit. Paulón schiet op doel. Viera probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cohen met een sublieme pass. Marchetti is nu in balbezit. Marchetti passt de bal met de wreef. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. Galvis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Senesi rent richting de bal. Senesi geeft een lange en hoge pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Sanguinetti verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paulón zal de hoekschop nemen. Pastoriza kopt de bal weg. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Romero onderschept slim de pass. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen geeft een hoge lob. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Munižaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Potenza speelt de bal door. Daar is Senesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senesi passt de bal met de wreef. Pastoriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoriza draait met de bal, schiet en ... Munižaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Klungelig pakt Paulón de bal. Paulón geeft een lange en hoge pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Viera probeert de bal aan de voet te houden. Munižaba bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIARA 22%, MadridReal 78%.
KIARA - MadridReal 4:0

46e minuut.
Romero probeert naar een medespeler te passen. Lorenzato rent richting de bal. Senesi probeert naar een medespeler te passen. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - MadridReal 5:0

48e minuut.
Marchetti rent richting de bal. Marchetti passt de bal met de wreef. Paulón is nu in balbezit. Paulón geeft een lange en hoge pass. Madrigal springt en kopt de bal. Munižaba bokst de bal weg.

51e minuut.
Madrigal is nu in balbezit. Madrigal passt de bal met de wreef. Żuberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - MadridReal 6:0

52e minuut.
Madrigal rent richting de bal. Potenza is nu in balbezit. Madrigal rent richting de bal. Madrigal schiet op doel. Munižaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - MadridReal 7:0

57e minuut.
Pastoriza probeert naar een medespeler te passen. Madrigal rent richting de bal. Viera rent richting de bal. Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Marchetti geeft een lange en hoge pass. Pastoriza kopt de bal weg. Klungelig pakt Viera de bal. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Paulón bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulón geeft een lange en hoge pass. Viera kopt de bal weg. Paulón geeft een lange en hoge pass. Madrigal springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Marchetti geeft een hoge lob. Paulón kopt de bal weg. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Munižaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - MadridReal 8:0

65e minuut.
Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pastoriza geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - MadridReal 9:0

70e minuut.
Sánchez kopt de bal weg. Daar is Pastoriza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izaguirre maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Izaguirre moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Izaguirre schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Klungelig pakt Romero de bal. Cohen rent richting de bal. Cohen geeft de bal voor. Madrigal rent richting de bal. Madrigal schiet op doel. De bal raakt de paal. Pastoriza geeft een hoge lob. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Pastoriza heeft problemen om de bal te vangen. Żuberek rent richting de bal. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen geeft de bal voor. Madrigal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - MadridReal 10:0

82e minuut.
Senesi onderschept slim de pass. Senesi probeert naar een medespeler te passen. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Munižaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - MadridReal 11:0

84e minuut.
Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Potenza is nu in balbezit. Viera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Viera krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Marchetti rent richting de bal. Marchetti passt de bal zonder na te denken. Potenza heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pastoriza kopt de bal weg. Madrigal kan de bal niet met de borst controleren. Madrigal passt de bal met de wreef. Potenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Potenza haalt uit met een fantastische trap. Munižaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Cohen passt de bal zonder na te denken. Daar is Pastoriza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastoriza passt de bal in één keer door. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Viera is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pastoriza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Madrigal springt en kopt de bal. Munižaba bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIARA 18%, MadridReal 82%.
KIARA - MadridReal 11:0