Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locura Xeneize Capitán América FC
ser.villano Tactiek 451
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 31.5
good Schieten adequate
good Passen weak
average Verdedigen average


10e minuut.
Sánchez Sancho verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Sancho passt de bal zonder na te denken. Bromba speelt de bal door. Lourenco rent richting de bal. Lourenco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Scarangella geeft een lange en hoge pass. Aquise controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scarangella. Scarangella krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Aquise raakt geblesseerd tijdens het duel. Riquelme zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Petretto de bal. Barbudo Cabeludo is nu in balbezit. Barbudo Cabeludo haalt uit met een fantastische trap. Saka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ziep onderschept slim de pass. Ziep speelt de bal door. Lourenco speelt de bal door. Laere is nu in balbezit. Laere haalt uit met een fantastische trap. Stiglitz bokst de bal weg.

27e minuut.
Daar is Rotela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba probeert naar een medespeler te passen. Laere rent richting de bal. Laere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sánchez Sancho geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ramos de bal onder controle te krijgen. Laere rent richting de bal. Laere haalt uit met een fantastische trap. Stiglitz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

33e minuut.
van den Brom is nu in balbezit. van den Brom geeft de bal voor. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laere onderschept slim de pass. Laere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nimo passt de bal zonder na te denken. Bromba speelt de bal door. Popíchal onderschept slim de pass. Laere rent richting de bal. Laere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Ziep de bal. Dachary is nu in balbezit. Dachary passt de bal zonder na te denken. Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lourenco verovert de bal door een tackle van achteren. Lourenco passt de bal met de wreef. Laere is nu in balbezit. Laere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Capitán América FC 1:0

45e minuut.
Laere rent richting de bal. Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere is nu in balbezit. Laere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Capitán América FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locura Xeneize 26%, Capitán América FC 74%.
Locura Xeneize - Capitán América FC 2:0

51e minuut.
Sánchez Sancho met een sublieme pass. Bromba speelt de bal door. Lourenco rent richting de bal. Lourenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Capitán América FC 3:0

62e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos passt de bal in één keer door. Popíchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere onderschept slim de pass. Laere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Capitán América FC 4:0

68e minuut.
Ziep speelt de bal door. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba probeert naar een medespeler te passen. Lourenco rent richting de bal. Lourenco schiet op doel. Stiglitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Popíchal is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Laere rent richting de bal. Laere probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sánchez Sancho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lourenco rent richting de bal. Lourenco haalt uit met een fantastische trap. Stiglitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
van den Brom rent richting de bal. van den Brom geeft een lange en hoge pass. Scarangella probeert de bal aan de voet te houden. Barbudo Cabeludo is nu in balbezit. Barbudo Cabeludo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locura Xeneize 27%, Capitán América FC 73%.
Locura Xeneize - Capitán América FC 4:0