Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A CristalFc atlántica city
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 25.6
poor Schieten weak
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Fernández Azzato rent richting de bal. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato onderschept slim de pass. Inza bereikt de bal nog maar net als eerste. Inza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Po met een sublieme pass. Klungelig pakt Inza de bal. Inza met een sublieme pass. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A CristalFc - atlántica city 1:0

14e minuut.
Batlle passt de bal in één keer door. Macaluse rent richting de bal. Macaluse speelt de bal door. Geuna rent richting de bal. Geuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A CristalFc - atlántica city 1:1

15e minuut.
Pilay rent richting de bal. Fernández Azzato begaat een overtreding. Pilay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pilay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Geuna is nu in balbezit. Batlle verovert de bal door een tackle van achteren. Schiaparelli verovert de bal door een tackle van achteren. Schiaparelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Geuna passt de bal met de wreef. Schiaparelli rent richting de bal. Schiaparelli passt de bal zonder na te denken. Portelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Portelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bisquert bereikt de bal nog maar net als eerste. Portelli onderschept slim de pass. Portelli probeert naar een medespeler te passen. Geuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Geuna haalt uit met een fantastische trap. Gigan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A CristalFc - atlántica city 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A CristalFc 58%, atlántica city 42%.
C.A CristalFc - atlántica city 1:2

72e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Macaluse zal de hoekschop nemen. Portelli krijgt zijn hoofd ertegen. Bisquert heeft problemen om de bal te vangen. Schiaparelli rent richting de bal. Schiaparelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Portelli probeert naar een medespeler te passen. Karamoschon rent richting de bal. Bongiovanni begaat een overtreding. Bongiovanni krijgt een gele kaart. Karamoschon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karamoschon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Portelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Portelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inza heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ... Po bereikt de bal nog maar net als eerste. Po haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Schiaparelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiaparelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Bisquert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geuna rent richting de bal. Geuna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A CristalFc 51%, atlántica city 49%.
C.A CristalFc - atlántica city 1:2