Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Depipol F.C. BAJO SAN ISIDRO
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 21
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Carosanti rent richting de bal. Millman is nu in balbezit. Millman probeert naar een medespeler te passen. Duca bereikt de bal nog maar net als eerste. Duca schiet op doel. Almerares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Duca kopt de bal weg. Daar is Bilicic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilicic geeft de bal voor. Galindez is nu in balbezit. Galindez draait met de bal, schiet en ... Paal! Almerares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
D`Angelo geeft de bal voor. Inworp. Cheuque met de inworp. Frajlich rent richting de bal. Frajlich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Hertel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coloane is nu in balbezit. Coloane haalt uit met een fantastische trap. Gvirtz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Frajlich verovert de bal door een tackle van achteren. Frajlich met een sublieme pass. Coloane bereikt de bal nog maar net als eerste. Coloane haalt uit met een fantastische trap. Gvirtz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - BAJO SAN ISIDRO 0:1

27e minuut.
Hertel is nu in balbezit. Hertel passt de bal zonder na te denken. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindez rent richting de bal. Galindez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Frances is nu in balbezit. Bilicic onderschept slim de pass. Bilicic passt de bal in één keer door. Daar is Galindez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galindez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Depipol F.C. 44%, BAJO SAN ISIDRO 56%.
Depipol F.C. - BAJO SAN ISIDRO 0:1

59e minuut.
Frajlich onderschept slim de pass. Frajlich speelt de bal door. Coloane is nu in balbezit. Coloane schiet op doel. Gvirtz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - BAJO SAN ISIDRO 0:2

63e minuut.
Millman verovert de bal door een tackle van achteren. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello met een sublieme pass. Galindez is nu in balbezit. Galindez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - BAJO SAN ISIDRO 1:2

70e minuut.
Galindez draait met de bal, schiet en ... Daar is Llankvkvyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duca rent richting de bal. Duca schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Depipol F.C. 48%, BAJO SAN ISIDRO 52%.
Depipol F.C. - BAJO SAN ISIDRO 1:2