Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irken FC mandarina electrica
4123i-a Tactiek 532
50% Balbezit 50%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.7 gemiddelde waardering 32.3
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Bá Cường geeft de bal voor. Białek is nu in balbezit. Białek passt de bal zonder na te denken. Daar is Muziek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muziek schiet op doel. Tulipán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benenati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benítez komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski geeft een lange en hoge pass. Čingrija kopt de bal weg. Daar is Muziek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muziek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Dunin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak probeert naar een medespeler te passen. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek draait met de bal, schiet en ... Tulipán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Čingrija bereikt de bal nog maar net als eerste. Čingrija passt de bal met de wreef. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek draait met de bal, schiet en ... Tulipán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - mandarina electrica 1:0

13e minuut.
Skočibušić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Muziek de bal. Muziek speelt de bal door. Huichaquelen rent richting de bal. Huichaquelen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Sponchiado heeft problemen om de bal te vangen. Sponchiado speelt de bal door. Penderecki probeert naar een medespeler te passen. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ... Tulipán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Buitenspel voor Dunin. Goede buitenspelval van de verdediging. Recio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Čingrija controleert de bal met de borst. Čingrija geeft een hoge lob. Muziek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bá Cường passt de bal zonder na te denken. Skočibušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočibušić passt de bal zonder na te denken. Muziek is nu in balbezit. Muziek schiet op doel. Tulipán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Curuchet onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skočibušić neemt de hoekschop. Huichaquelen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Recio onderschept slim de pass. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak geeft de bal voor. Skočibušić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Recio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak geeft een hoge lob. Muziek heeft problemen om de bal te vangen. Muziek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Krasuski onderschept slim de pass. Białek geeft een hoge lob. Dunin kopt de bal weg. Daar is Delph, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delph schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Muziek rent richting de bal. Muziek passt de bal in één keer door. Čingrija is nu in balbezit. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Penderecki verovert de bal door een tackle van achteren. Penderecki probeert naar een medespeler te passen. Muziek heeft problemen om de bal te vangen. Muziek draait met de bal, schiet en ... Tulipán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - mandarina electrica 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irken FC 27%, mandarina electrica 73%.
Irken FC - mandarina electrica 2:0

48e minuut.
Čingrija rent richting de bal. Čingrija passt de bal in één keer door. Muziek is nu in balbezit. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Tulipán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - mandarina electrica 3:0

49e minuut.
Skočibušić rent richting de bal. Skočibušić met een sublieme pass. Muziek rent richting de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Tulipán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - mandarina electrica 4:0

50e minuut.
Stachowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Stachowiak geeft een lange en hoge pass. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - mandarina electrica 5:0

54e minuut.
Penderecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Penderecki passt de bal met de wreef. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - mandarina electrica 6:0

58e minuut.
Penderecki probeert naar een medespeler te passen. Stachowiak rent richting de bal. Benítez rent richting de bal. Stachowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Stachowiak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tulipán met een harde bal richting middenveld. Čingrija kopt de bal weg. Curuchet heeft problemen om de bal te vangen. Skočibušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočibušić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Penderecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Skočibušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skočibušić probeert naar een medespeler te passen. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek schiet op doel. Tulipán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Delph kopt de bal weg. Inworp. Ostapchuk met een snelle inworp. Skočibušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočibušić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Penderecki rent richting de bal. Penderecki passt de bal zonder na te denken. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Sponchiado bereikt de bal nog maar net als eerste. Koťátko verovert de bal door een tackle van achteren. Koťátko geeft de bal voor. Skočibušić rent richting de bal. Skočibušić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Krasuski geeft een lange en hoge pass. Huichaquelen heeft problemen om de bal te vangen. Krasuski verovert de bal door een tackle van achteren. Muziek verovert de bal door een tackle van achteren. Muziek draait met de bal, schiet en ... Tulipán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - mandarina electrica 7:0

83e minuut.
Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Curuchet de bal. Muziek is nu in balbezit. Muziek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Stachowiak geeft een lange en hoge pass. Čingrija kopt de bal weg. Curuchet heeft problemen om de bal te vangen. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Curuchet geeft de bal voor. Inworp. Skočibušić met een snelle inworp. Muziek rent richting de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - mandarina electrica 8:0

87e minuut.
Stachowiak heeft problemen om de bal te vangen. Białek onderschept slim de pass. Stachowiak speelt de bal door. Muziek is nu in balbezit. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Tulipán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irken FC 22%, mandarina electrica 78%.
Irken FC - mandarina electrica 8:0