Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.08
  • Stadion: A.A.A.J Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3076
A.A.A.J mandarina electrica
Pablo Guede Tactiek 532
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
28.5 gemiddelde waardering 34.5
average Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen solid


19e minuut.
Wery met een sublieme pass. Krasuski is nu in balbezit. Maringá onderschept slim de pass. Minetti rent richting de bal. Minetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vucetich onderschept slim de pass. Vucetich geeft een hoge lob. Alessandria kopt de bal weg. Minetti heeft problemen om de bal te vangen. Minetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Krasuski verovert de bal door een tackle van achteren. Krasuski geeft de bal voor. Stuart kopt de bal weg. Daar is Wery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wery geeft een hoge lob. Tulipán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Romeo geeft een lange en hoge pass. Klenzi probeert naar een medespeler te passen. Aradszky kopt de bal weg. Delph rent richting de bal. Delph draait met de bal, schiet en ... Klenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek geeft een hoge lob. Delph rent richting de bal. Delph haalt uit met een fantastische trap. Klenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Sponchiado speelt de bal door. Daar is Delph, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delph geeft een lange en hoge pass. Dunin rent richting de bal. Dunin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A.A.J - mandarina electrica 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.A.A.J 49%, mandarina electrica 51%.
A.A.A.J - mandarina electrica 0:1

51e minuut.
Białek kopt de bal weg. Klungelig pakt Sponchiado de bal. Sponchiado passt de bal zonder na te denken. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Curuchet onderschept slim de pass. Curuchet geeft de bal voor. Delph rent richting de bal. Delph haalt uit met een fantastische trap. Vucetich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dembski is nu in balbezit. Dembski geeft de bal voor. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin geeft de bal voor. Delph maakt een snoekduik en kopt de bal. Klenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Vega rent richting de bal. Vega geeft een lange en hoge pass. Inworp. Romeo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delph geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A.A.J - mandarina electrica 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.A.A.J 60%, mandarina electrica 40%.
A.A.A.J - mandarina electrica 0:2