Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuarteto Obrero Fc Pitufo
Emulando al maes Tactiek Dificil
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
59.3 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten average
very good Passen adequate
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Herner kopt de bal weg. Daar is Brękus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumellon is nu in balbezit. Brękus onderschept slim de pass. Brękus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Foyelkay neemt vlug de vrije trap. Farfán is nu in balbezit. Gamboa begaat een overtreding. Farfán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Faubert neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Farfán verovert de bal door een tackle van achteren. Lasko is nu in balbezit. Vindisch onderschept slim de pass. Vindisch haalt uit met een fantastische trap. Kasembe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - Pitufo 1:0

35e minuut.
Foyelkay passt de bal zonder na te denken. Vindisch rent richting de bal. Faubert rent richting de bal. Faubert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chardon passt de bal zonder na te denken. Farfán rent richting de bal. Chardon is nu in balbezit. Vindisch is nu in balbezit. Vindisch draait met de bal, schiet en ... Kasembe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Gamboa geeft de bal voor. Krasić kopt de bal weg. Munch rent richting de bal. Munch schiet op doel. Brevíř probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cuarteto Obrero Fc - Pitufo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuarteto Obrero Fc 33%, Pitufo 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cuarteto Obrero Fc - Pitufo 1:1

49e minuut.
Vindisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus rent richting de bal. Askild bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindisch is nu in balbezit. Vindisch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Angarita komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Askild geeft de bal voor. Foyelkay kopt de bal weg. Giemsa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Angarita rent richting de bal. Angarita draait met de bal, schiet en ... Kasembe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - Pitufo 2:1

64e minuut.
Chardon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boroday bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita onderschept slim de pass. Angarita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - Pitufo 3:1

76e minuut.
Klungelig pakt Brękus de bal. Brękus geeft de bal voor. Daar is Vindisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vindisch schiet op doel. Kasembe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - Pitufo 4:1

77e minuut.
Gamboa geeft een hoge lob. Inworp. Chardon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faubert rent richting de bal. Faubert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Askild geeft de bal voor. Chardon kopt de bal weg. Vindisch is nu in balbezit. Vindisch draait met de bal, schiet en ... Kasembe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - Pitufo 5:1

90e minuut.
Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita is nu in balbezit. Chardon is nu in balbezit. Angarita is nu in balbezit. Angarita schiet op doel. Kasembe bokst de bal weg. Vindisch rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuarteto Obrero Fc 37%, Pitufo 63%.
Cuarteto Obrero Fc - Pitufo 5:1