Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasaje F.C. C.A. Vetere
352 Tactiek s4adelante24wd3
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 52
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23 gemiddelde waardering 46.6
weak Schieten incredible
weak Passen solid
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Andersen rent richting de bal. Andersen geeft de bal voor. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pratto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arana geeft een lange en hoge pass. Cotta heeft problemen om de bal te vangen. Rivas rent richting de bal. Rivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:1

6e minuut.
Delmonte met een sublieme pass. Rivas rent richting de bal. Rivas passt de bal met de wreef. Arana is nu in balbezit. Arana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernández Azzato heeft problemen om de bal te vangen. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:2

8e minuut.
Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato speelt de bal door. Arana rent richting de bal. Arana draait met de bal, schiet en ... Bastianini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:3

9e minuut.
Barruti is nu in balbezit. Barruti geeft de bal voor. Arana is nu in balbezit. Arana schiet op doel. Bastianini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:4

15e minuut.
Quaroni probeert naar een medespeler te passen. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas passt de bal zonder na te denken. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana passt de bal met de wreef. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato schiet op doel. Bastianini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Arana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazzurco. Arana raakt geblesseerd tijdens het duel. Barruti wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Andersen probeert naar een medespeler te passen. Barruti rent richting de bal. Barruti geeft een lange en hoge pass. Arana is nu in balbezit. Arana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:5

22e minuut.
Arana rent richting de bal. Arana passt de bal met de wreef. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Quaroni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mazzurco de bal. Rivas rent richting de bal. Rivas draait met de bal, schiet en ... Bastianini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:6

29e minuut.
Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana onderschept slim de pass. Arana geeft een lange en hoge pass. Fernández Azzato maakt een snoekduik en kopt de bal. Bastianini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:7

30e minuut.
Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rivas de bal onder controle te krijgen. Arana is nu in balbezit. Arana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pratto zal de hoekschop nemen. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Di Pietri heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap. Bastianini bokst de bal weg. Ramallo heeft problemen om de bal te vangen. Arana is nu in balbezit. Arana draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:8

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Almirón met een snelle inworp. Di Pietri rent richting de bal. Arana onderschept slim de pass. Arana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Ramallo heeft problemen om de bal te vangen. Quaroni probeert naar een medespeler te passen. Arana is nu in balbezit. Arana haalt uit met een fantastische trap. Bastianini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:9

35e minuut.
Quaroni geeft de bal voor. Delmonte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rivas kopt de bal weg. Arana is nu in balbezit. Arana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bastianini bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernández Azzato springt en kopt de bal. Paal! Klungelig pakt Fernández Azzato de bal. Fernández Azzato schiet op doel. Bastianini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Unquen passt de bal met de wreef. Fuldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuldner passt de bal zonder na te denken. Arana is nu in balbezit. Arana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Slapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Slapka passt de bal in één keer door. Quaroni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arana de bal. Arana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Barruti de bal onder controle te krijgen. Quaroni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Barruti geeft een hoge lob. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato passt de bal met de wreef. Arana heeft problemen om de bal te vangen. Arana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:10

45e minuut.
Arana kopt de bal weg. Fernández Azzato kan de bal niet met de borst controleren. legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fernández Azzato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quaroni neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasaje F.C. 83%, C.A. Vetere 17%.
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:11

47e minuut.
Mazzurco verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzurco met een sublieme pass. Quaroni speelt de bal door. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:12

48e minuut.
Quaroni rent richting de bal. Quaroni passt de bal in één keer door. Barruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni rent richting de bal. Quaroni geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Bastianini trapt de bal weg. Fuldner kopt de bal weg. Klungelig pakt Arana de bal. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Almirón onderschept slim de pass. Almirón passt de bal met de wreef. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:13

54e minuut.
Mazzurco is nu in balbezit. Mazzurco geeft de bal voor. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Di Pietri de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:14

57e minuut.
Almirón met de inworp. Klungelig pakt Quaroni de bal. Quaroni geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ramallo de bal onder controle te krijgen. Arana krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Rivas is nu in balbezit. Rivas schiet op doel. probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bastianini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:15

59e minuut.
Delmonte onderschept slim de pass. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni met een sublieme pass. Arana heeft problemen om de bal te vangen. Arana schiet op doel. Bastianini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:16

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Zanon de bal onder controle te krijgen. Barruti rent richting de bal. Barruti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rivas de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arana rent richting de bal. Arana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Di Pietri is nu in balbezit. Fernández Azzato verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:17

67e minuut.
Uriarte geeft de bal voor. Fernández Azzato kopt de bal weg. Arana rent richting de bal. Arana haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Almirón kopt de bal weg. Daar is Di Pietri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Azzato speelt de bal door. Arana is nu in balbezit. Arana schiet op doel. Bastianini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:18

74e minuut.
Quaroni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni passt de bal zonder na te denken. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arana rent richting de bal. Arana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:19

76e minuut.
Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana passt de bal in één keer door. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mazzurco heeft problemen om de bal te vangen. Mazzurco speelt de bal door. Rivas speelt de bal door. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana haalt uit met een fantastische trap. Bastianini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Azzato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arana geeft de bal voor. Rivas krijgt zijn hoofd ertegen. Bastianini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Quaroni is nu in balbezit. Quaroni geeft de bal voor. Fernández Azzato kopt de bal weg. Arana rent richting de bal. Arana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:20

81e minuut.
Zanon met een sublieme pass. Delmonte met een sublieme pass. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap. Bastianini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:21

84e minuut.
Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana speelt de bal door. Klungelig pakt Rivas de bal. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:22

86e minuut.
Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni geeft een lange en hoge pass. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Bastianini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:23

86e minuut.
Delmonte met een sublieme pass. Unquen rent richting de bal. Unquen passt de bal zonder na te denken. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato schiet op doel. Bastianini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Arana verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Arana de bal. Rivas rent richting de bal. Rivas schiet op doel. Bastianini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasaje F.C. 89%, C.A. Vetere 11%.
Pasaje F.C. - C.A. Vetere 0:24