Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasto Alto FC canayaFC
Go1 Tactiek 442
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten weak
average Passen hopeless
good Verdedigen poor


4e minuut.
Woffe rent richting de bal. Barakauskis onderschept slim de pass. Barakauskis speelt de bal door. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Machado is nu in balbezit. Machado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Olofinjana de bal. Olofinjana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasto Alto FC - canayaFC 1:0

11e minuut.
Niezgoda probeert naar een medespeler te passen. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski passt de bal zonder na te denken. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana draait met de bal, schiet en ... Pardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasto Alto FC - canayaFC 2:0

27e minuut.
Machado geeft een lange en hoge pass. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana probeert naar een medespeler te passen. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jonsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ammirevole komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Woffe speelt de bal door. Ammirevole bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammirevole geeft een hoge lob. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana schiet op doel. Pardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Llauca met een sublieme pass. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis passt de bal in één keer door. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasto Alto FC - canayaFC 3:0

43e minuut.
Schwaneck met een sublieme pass. Bauducco bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana onderschept slim de pass. Olofinjana heeft problemen om de bal te vangen. Olofinjana draait met de bal, schiet en ... Pardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasto Alto FC - canayaFC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasto Alto FC 29%, canayaFC 71%.
Pasto Alto FC - canayaFC 4:0

50e minuut.
Barakauskis met een sublieme pass. Klungelig pakt Daulon de bal. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado draait met de bal, schiet en ... Pardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasto Alto FC - canayaFC 5:0

55e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Moreno met een sublieme pass. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis passt de bal zonder na te denken. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabus is nu in balbezit. Grabus haalt uit met een fantastische trap. Pardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado geeft de bal voor. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana haalt uit met een fantastische trap. Pardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pasto Alto FC - canayaFC 6:0

67e minuut.
Barakauskis rent richting de bal. Canedo onderschept slim de pass. Machado met een sublieme pass. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Olofinjana draait met de bal, schiet en ... Canio speelt de bal door. Daulon heeft problemen om de bal te vangen. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Machado is nu in balbezit. Machado passt de bal zonder na te denken. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Canio de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Grabus rent richting de bal. Grabus passt de bal zonder na te denken. Machado is nu in balbezit. Machado haalt uit met een fantastische trap. Pardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasto Alto FC - canayaFC 7:0

80e minuut.
Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaneck is nu in balbezit. Olofinjana onderschept slim de pass. Machado rent richting de bal. Machado haalt uit met een fantastische trap. Pardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Butrymski passt de bal zonder na te denken. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana met een sublieme pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado draait met de bal, schiet en ... Pardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Bizacki rent richting de bal. Bizacki geeft een hoge lob. Bauducco rent richting de bal. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Olofinjana rent richting de bal. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olofinjana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasto Alto FC - canayaFC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasto Alto FC 16%, canayaFC 84%.
Pasto Alto FC - canayaFC 8:0