Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C.U.Torreense Exército Vermelho U21
4-3-3 SPE Tactiek 5.3.2 A
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.2 gemiddelde waardering 57.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jans met de inworp. Alerić met een sublieme pass. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Donnelly bokst de bal weg.

14e minuut.
Zagórski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jans met de inworp. Alerić geeft een lange en hoge pass. Hollevoet krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zagórski heeft problemen om de bal te vangen. Sidoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk passt de bal zonder na te denken. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Donnelly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Jans is nu in balbezit. Jans passt de bal met de wreef. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel. Donnelly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.U.Torreense - Exército Vermelho U21 0:1

22e minuut.
Alerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alerić speelt de bal door. Dubecz speelt de bal door. Sidoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.U.Torreense - Exército Vermelho U21 0:2

29e minuut.
Cuper geeft een lange en hoge pass. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo schiet op doel. Şahbazlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.U.Torreense - Exército Vermelho U21 1:2

30e minuut.
Dubecz rent richting de bal. Dubecz passt de bal met de wreef. Zagórski rent richting de bal. Hollevoet onderschept slim de pass. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mudrinić geeft de bal voor. Rembacz kopt de bal weg. Cuper probeert naar een medespeler te passen. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo schiet op doel. Şahbazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Alerić probeert naar een medespeler te passen. Sidoruk rent richting de bal. Barba maakt een afschuwelijke overtreding. Barba krijgt een gele kaart. Sidoruk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sidoruk komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gordillo geeft een lange en hoge pass. Rembacz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C.U.Torreense 63%, Exército Vermelho U21 37%.
S.C.U.Torreense - Exército Vermelho U21 1:2

47e minuut.
Sidoruk heeft problemen om de bal te vangen. Sidoruk passt de bal in één keer door. Dubecz speelt de bal door. Sidoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Dubecz rent richting de bal. Santisteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santisteban probeert naar een medespeler te passen. Konojadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konojadzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
David verovert de bal door een tackle van achteren. David passt de bal met de wreef. Dubecz probeert naar een medespeler te passen. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Inworp. Jans met een snelle inworp. Alerić met een sublieme pass. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zagórski verovert de bal door een tackle van achteren. Zagórski geeft de bal voor. Zuffi kopt de bal weg. Santisteban rent richting de bal. Santisteban geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Gordillo de bal. Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper rent richting de bal. Gordillo heeft problemen om de bal te vangen. Gordillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jans passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sidoruk de bal. Met opzet legt Zagórski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zagórski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zagórski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Barba passt de bal met de wreef. Santisteban rent richting de bal. Santisteban passt de bal in één keer door. Daar is Gordillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordillo draait met de bal, schiet en ... Şahbazlı bokst de bal weg.

78e minuut.
Dubecz onderschept slim de pass. Dubecz met een sublieme pass. Barba is nu in balbezit. Sidoruk onderschept slim de pass. Sidoruk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.U.Torreense - Exército Vermelho U21 1:3

80e minuut.
Gordillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jans. Gordillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Menezes met een snel genomen vrije trap. David heeft problemen om de bal te vangen. Rembacz verovert de bal door een tackle van achteren. Rembacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Jans speelt de bal door. Alerić heeft problemen om de bal te vangen. Alerić speelt de bal door. Sidoruk is nu in balbezit. Sidoruk schiet op doel. Donnelly bokst de bal weg.

85e minuut.
Barba probeert de bal aan de voet te houden. Jans is nu in balbezit. Jans probeert naar een medespeler te passen. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk rent richting de bal. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk rent richting de bal. Sidoruk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sidoruk passt de bal met de wreef. Daar is Menezes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet schiet op doel. Donnelly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.U.Torreense - Exército Vermelho U21 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C.U.Torreense 53%, Exército Vermelho U21 47%.
S.C.U.Torreense - Exército Vermelho U21 1:4