Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papoilas Saltitantes Lisbon FC
Normal Tactiek normal
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 47.5
zwak Schieten wonderbaarlijk
hopeloos Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Medin is nu in balbezit. Medin geeft de bal voor. Klungelig pakt Salvação de bal. Ościak is nu in balbezit. Ościak draait met de bal, schiet en ... Malfeito bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Lisbon FC 0:1

9e minuut.
Darslikov probeert naar een medespeler te passen. Lezana probeert naar een medespeler te passen. Amargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zanyi haalt uit met een fantastische trap. Malfeito bokst de bal weg. Ościak rent richting de bal. Ościak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Lisbon FC 0:2

17e minuut.
Salvação is nu in balbezit. Ościak rent richting de bal. Ościak passt de bal zonder na te denken. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Quilo e Meio met een harde bal richting middenveld. Medin probeert de bal aan de voet te houden. Meleiro speelt de bal door. Ninho rent richting de bal. Ninho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gutek kopt de bal weg. Lezana met een sublieme pass. Cataerva probeert naar een medespeler te passen. Minoculos rent richting de bal. Minoculos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zanyi probeert naar een medespeler te passen. Ościak heeft problemen om de bal te vangen. Quilo e Meio rent richting de bal. Ościak onderschept slim de pass. Ościak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Medin probeert naar een medespeler te passen. Zanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi passt de bal in één keer door. Ościak is nu in balbezit. Ościak draait met de bal, schiet en ... Malfeito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Lezana geeft een lange en hoge pass. Couraga kopt de bal weg. Medin bereikt de bal nog maar net als eerste. Medin geeft een hoge lob. Ościak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Malfeito trapt de bal weg. Ciepły kopt de bal weg. Couraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi onderschept slim de pass. Zanyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zanyi passt de bal zonder na te denken. Ciepły speelt de bal door. Ościak is nu in balbezit. Ościak schiet op doel. Malfeito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Lisbon FC 0:3

28e minuut.
Ninho rent richting de bal. Birtig onderschept slim de pass. Birtig probeert naar een medespeler te passen. Zanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi geeft een hoge lob. Paal!

30e minuut.
Medin probeert naar een medespeler te passen. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi passt de bal zonder na te denken. Ościak heeft problemen om de bal te vangen. Ościak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Lisbon FC 0:4

34e minuut.
Birtig onderschept slim de pass. Birtig geeft een lange en hoge pass. Zanyi rent richting de bal. Zanyi draait met de bal, schiet en ... Malfeito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Lisbon FC 0:5

36e minuut.
Ninho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalaounis verovert de bal door een tackle van achteren. Lalaounis geeft de bal voor. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Lisbon FC 0:6

38e minuut.
Klungelig pakt Zanyi de bal. Couraga is nu in balbezit. Zanyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zanyi geeft een hoge lob. Ościak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Medin rent richting de bal. Medin passt de bal zonder na te denken. Zanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi draait met de bal, schiet en ... Malfeito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Lisbon FC 0:7

45e minuut.
Daar is Zanyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couraga rent richting de bal. Couraga geeft een lange en hoge pass. Lezana geeft een lange en hoge pass. Zanyi heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papoilas Saltitantes 84%, Lisbon FC 16%.
Papoilas Saltitantes - Lisbon FC 0:7

48e minuut.
Medin geeft de bal voor. Doeltrap. Malfeito trapt de bal weg. Ciepły kopt de bal weg. Medin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Marchante onderschept slim de pass. Marchante geeft een hoge lob. Meleiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Birtig bereikt de bal nog maar net als eerste. Birtig geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Malfeito trapt de bal weg. Medin kopt de bal weg. Zanyi met een sublieme pass. Klungelig pakt Ościak de bal. Ościak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Lisbon FC 0:8

58e minuut.
Cataerva is nu in balbezit. Ciepły rent richting de bal. Ciepły passt de bal met de wreef. Daar is Zanyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanyi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Malfeito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malfeito speelt de bal door. Ciepły kopt de bal weg. Ościak is nu in balbezit. Ościak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lalaounis rent richting de bal. Lalaounis passt de bal met de wreef. Lezana geeft de bal voor. Ościak rent richting de bal. Ościak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zanyi rent richting de bal. Zanyi passt de bal in één keer door. Salvação is nu in balbezit. Ościak verovert de bal door een tackle van achteren. Ościak haalt uit met een fantastische trap. Malfeito bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Lisbon FC 0:9

69e minuut.
Cataerva is nu in balbezit. Ościak verovert de bal door een tackle van achteren. Ościak speelt de bal door. Daar is Zanyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanyi draait met de bal, schiet en ... Malfeito bokst de bal weg.

71e minuut.
Klungelig pakt Marchante de bal. Medin geeft een hoge lob. Ciepły heeft problemen om de bal te vangen. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Lisbon FC 0:10

75e minuut.
Lezana met een sublieme pass. Ciepły rent richting de bal. Ciepły passt de bal met de wreef. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Lisbon FC 0:11

82e minuut.
Malfeito met een sublieme pass. Medin kopt de bal weg. Ciepły speelt de bal door. Ościak rent richting de bal. Ościak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cataerva geeft een lange en hoge pass. Gutek geeft de bal voor. Cataerva heeft problemen om de bal te vangen. Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Medin rent richting de bal. Medin geeft een lange en hoge pass. Ciepły kopt de bal weg. Klungelig pakt Ościak de bal. Ościak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papoilas Saltitantes 81%, Lisbon FC 19%.
Papoilas Saltitantes - Lisbon FC 0:11