Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torres Vedras Sport Clube Madorna75
442 Adaptado Tactiek M75
56% Balbezit 44%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 61.8
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Skenderov probeert naar een medespeler te passen. Divković rent richting de bal. Divković passt de bal in één keer door. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiller draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Inworp. Casaleiro met een snelle inworp. Narushevicz is nu in balbezit. Narushevicz geeft een lange en hoge pass. Presas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kloss probeert naar een medespeler te passen. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaluz maakt een afschuwelijke overtreding. Villaluz krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Tấn Tài geeft de bal voor. Tauram kopt de bal weg. Tiller is nu in balbezit. Tiller schiet op doel. Plewa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - Madorna75 1:0

26e minuut.
Kuciel speelt de bal door. Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović passt de bal met de wreef. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Baguim rent richting de bal. Politankiewicz begaat een overtreding. Baguim raakt geblesseerd tijdens het duel. Casaleiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baguim rent richting de bal. Baguim schiet op doel. Alaşahin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torres Vedras Sport Clube - Madorna75 1:1

32e minuut.
Mikrut is nu in balbezit. Mikrut passt de bal zonder na te denken. Teves met een sublieme pass. Daar is Presas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - Madorna75 1:2

37e minuut.
La Morgia passt de bal met de wreef. Baguim rent richting de bal. Łoza is nu in balbezit. Baguim onderschept slim de pass. Baguim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres Vedras Sport Clube 54%, Madorna75 46%.
Torres Vedras Sport Clube - Madorna75 1:2

56e minuut.
Mikrut verovert de bal door een tackle van achteren. Teves bereikt de bal nog maar net als eerste. Teves passt de bal in één keer door. Baguim is nu in balbezit. Baguim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Komljenović met een sublieme pass. Divković is nu in balbezit. Divković probeert naar een medespeler te passen. Tiller rent richting de bal. Tiller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Casaleiro passt de bal met de wreef. Teves bereikt de bal nog maar net als eerste. Teves passt de bal in één keer door. Presas rent richting de bal. Presas schiet op doel. Alaşahin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Daar is Teves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teves passt de bal met de wreef. Baguim is nu in balbezit. Baguim draait met de bal, schiet en ... Alaşahin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - Madorna75 1:3

67e minuut.
Baguim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Politankiewicz. Baguim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Casaleiro met een snel genomen vrije trap. Presas krijgt zijn hoofd ertegen. Nae onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - Madorna75 1:4

75e minuut.
Tauram passt de bal met de wreef. Tiller is nu in balbezit. La Morgia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tiller raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tiller kan niet meer verder spelen. Bulek komt het veld opgelopen. Kloss wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Teves met een sublieme pass. Daar is Narushevicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narushevicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Presas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presas haalt uit met een fantastische trap. Alaşahin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres Vedras Sport Clube 65%, Madorna75 35%.
Torres Vedras Sport Clube - Madorna75 1:4