Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Exército Vermelho U21 virateam
5.3.2 A Tactiek Afrodite
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 52.6
adequate Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen good


18e minuut.
Moralès geeft een lange en hoge pass. Dubecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubecz passt de bal met de wreef. Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski draait met de bal, schiet en ... Metea bokst de bal weg.

26e minuut.
Alerić geeft een hoge lob. Bocourt kopt de bal weg. Daar is Labrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliszewski rent richting de bal. Maliszewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Maliszewski de bal. Baldini is nu in balbezit. Maliszewski maakt een afschuwelijke overtreding. Maliszewski krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Stróżyk verovert de bal door een tackle van achteren. Stróżyk geeft een lange en hoge pass. Kazımov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dubecz is nu in balbezit. Dubecz passt de bal zonder na te denken. Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski schiet op doel. Labrada probeert de bal aan de voet te houden. Metea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exército Vermelho U21 39%, virateam 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Exército Vermelho U21 - virateam 0:0

58e minuut.
Alerić is nu in balbezit. Baldini begaat een overtreding. Alerić raakt geblesseerd tijdens het duel. Alerić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Labrada heeft problemen om de bal te vangen. Maliszewski is nu in balbezit. Maliszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dubecz passt de bal in één keer door. Maliszewski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ngjeci ... Strafschop! Maliszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Maliszewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Metea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Mariño passt de bal in één keer door. Alerić rent richting de bal. Alerić passt de bal zonder na te denken. Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dubecz passt de bal met de wreef. Alerić probeert naar een medespeler te passen. Labrada rent richting de bal. Maliszewski onderschept slim de pass. Maliszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Metea trapt de bal weg. Erdei kopt de bal weg. Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Exército Vermelho U21 - virateam 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exército Vermelho U21 46%, virateam 54%.
Exército Vermelho U21 - virateam 1:0