Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papoilas Saltitantes S.C.U.Torreense
Normal Tactiek 532
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 46.7
weak Schieten excellent
hopeless Passen good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Ninho is nu in balbezit. Menezes verovert de bal door een tackle van achteren. Menezes probeert naar een medespeler te passen. Rembacz is nu in balbezit. Rembacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Rembacz de bal. Santisteban is nu in balbezit. Santisteban geeft een lange en hoge pass. Gordillo is nu in balbezit. Gordillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - S.C.U.Torreense 0:1

15e minuut.
Rembacz kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quilo e Meio. Rembacz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santisteban met een snel genomen vrije trap. Rembacz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Salvação, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santisteban rent richting de bal. Santisteban passt de bal met de wreef. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - S.C.U.Torreense 0:2

22e minuut.
Piruças geeft een hoge lob. Malfeito speelt de bal door. Zagórski kopt de bal weg. Daar is Gordillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Piruças verovert de bal door een tackle van achteren. Piruças probeert naar een medespeler te passen. Gordillo probeert naar een medespeler te passen. Rembacz is nu in balbezit. Rembacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sardento speelt de bal door. Santisteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santisteban geeft een hoge lob. Gordillo is nu in balbezit. Gordillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - S.C.U.Torreense 0:3

33e minuut.
Menezes met een sublieme pass. Caro controleert de bal met de borst. Caro geeft een hoge lob. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz schiet op doel. Malfeito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo schiet op doel. Malfeito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - S.C.U.Torreense 0:4

36e minuut.
Santisteban met een sublieme pass. Rembacz rent richting de bal. Rembacz passt de bal in één keer door. Gordillo rent richting de bal. Gordillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - S.C.U.Torreense 0:5

38e minuut.
Caro is nu in balbezit. Gordillo rent richting de bal. Caro probeert naar een medespeler te passen. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - S.C.U.Torreense 0:6

39e minuut.
Quilo e Meio met een sublieme pass. Rembacz rent richting de bal. Rembacz schiet op doel. Amargo probeert de bal aan de voet te houden. Malfeito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - S.C.U.Torreense 0:7

42e minuut.
Quilo e Meio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caro geeft een lange en hoge pass. Gordillo rent richting de bal. Gordillo haalt uit met een fantastische trap. Malfeito probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Rembacz controleert de bal met de borst. Rembacz haalt uit met een fantastische trap. Malfeito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Caro probeert naar een medespeler te passen. Santisteban controleert de bal met de borst. Santisteban speelt de bal door. Klungelig pakt Gordillo de bal. Gordillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papoilas Saltitantes 74%, S.C.U.Torreense 26%.
Papoilas Saltitantes - S.C.U.Torreense 0:7

54e minuut.
Menezes heeft problemen om de bal te vangen. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro probeert naar een medespeler te passen. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - S.C.U.Torreense 0:8

56e minuut.
Piruças is nu in balbezit. Piruças geeft de bal voor. Rembacz kopt de bal weg. Daar is Gordillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordillo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Santisteban controleert de bal met de borst. Santisteban geeft een lange en hoge pass. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - S.C.U.Torreense 0:9

65e minuut.
Marchante is nu in balbezit. Gordillo onderschept slim de pass. Gordillo passt de bal zonder na te denken. Santisteban is nu in balbezit. Santisteban geeft de bal voor. Malfeito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Doeltrap. Malfeito trapt de bal weg van het doel. Zagórski kopt de bal weg. Rembacz rent richting de bal. Rembacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zagórski met een sublieme pass. Santisteban probeert naar een medespeler te passen. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rembacz rent richting de bal. Rembacz geeft de bal voor. Cataerva controleert de bal met de borst. Rembacz rent richting de bal. Rembacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Piruças passt de bal met de wreef. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro passt de bal met de wreef. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro geeft de bal voor. Rembacz is nu in balbezit. Rembacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Quilo e Meio trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Caro de bal onder controle te krijgen. Gordillo speelt de bal door. Rembacz is nu in balbezit. Rembacz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Caro passt de bal in één keer door. Malfeito speelt de bal door. Piruças kopt de bal weg. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Malfeito met een harde bal richting middenveld. Cataerva kopt de bal weg. Santisteban probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rembacz de bal. Rembacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Menezes passt de bal met de wreef. Santisteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santisteban probeert naar een medespeler te passen. Gordillo rent richting de bal. Gordillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papoilas Saltitantes 87%, S.C.U.Torreense 13%.
Papoilas Saltitantes - S.C.U.Torreense 0:9