Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela De Santo Andre Monte Penedo FC
3-5-2 simoes Tactiek Mancos
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
33 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 43.2
excellent Schieten good
very good Passen good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Inworp. Festas met een snelle inworp. Salomão geeft de bal voor. Mecu maakt een snoekduik en kopt de bal. Tutić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Monte Penedo FC 1:0

6e minuut.
Salomão geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Requena de bal. Mecu is nu in balbezit. Mecu schiet op doel. Tutić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Monte Penedo FC 2:0

7e minuut.
Klungelig pakt Maduro de bal. Mammoliti rent richting de bal. Maduro is nu in balbezit. Çarçani is nu in balbezit. Çarçani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Nemésio passt de bal zonder na te denken. Daar is Salomão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salomão met een sublieme pass. Machura is nu in balbezit. Machura schiet op doel. Tutić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Machura rent richting de bal. Machura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Monte Penedo FC 3:0

14e minuut.
Mecu speelt de bal door. Nemésio is nu in balbezit. Nemésio met een sublieme pass. Salomão geeft een lange en hoge pass. Machura krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Salomão geeft de bal voor. Nović kopt de bal weg. Festas speelt de bal door. Klungelig pakt Machura de bal. Machura schiet op doel. Tutić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Mecu passt de bal met de wreef. Nemésio speelt de bal door. Klungelig pakt Machura de bal. Salomão is nu in balbezit. Salomão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Requena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mecu is nu in balbezit. Mecu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tutić trapt de bal weg van het doel. Aldeia Monjardim kopt de bal weg. Daar is Peniche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mecu rent richting de bal. Mecu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mecu rent richting de bal. Mecu passt de bal zonder na te denken. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura haalt uit met een fantastische trap. Tutić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Monte Penedo FC 4:0

34e minuut.
Klungelig pakt Bunghitu de bal. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu speelt de bal door. Machura is nu in balbezit. Machura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Machura kopt de bal weg. Salomão is nu in balbezit. Salomão geeft een lange en hoge pass. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu schiet op doel. Tutić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aldeia Monjardim kopt de bal weg. Festas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elas. Elas krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Tutić probeert naar een medespeler te passen. Camino Tallón rent richting de bal. Camino Tallón geeft een lange en hoge pass. Machura is nu in balbezit. Machura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela De Santo Andre 35%, Monte Penedo FC 65%.
Estrela De Santo Andre - Monte Penedo FC 4:0

52e minuut.
Daar is Nović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elas is nu in balbezit. Elas met een sublieme pass. Çarçani is nu in balbezit. Çarçani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mammoliti rent richting de bal. Mammoliti probeert naar een medespeler te passen. Çarçani is nu in balbezit. Çarçani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Monte Penedo FC 4:1

55e minuut.
Nemésio passt de bal met de wreef. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu rent richting de bal. Mecu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Tutić trapt de bal weg van het doel. Fufucas rent richting de bal. Fufucas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fufucas geeft een lange en hoge pass. Machura kopt de bal weg. Salomão speelt de bal door. Daar is Mecu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mecu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Monte Penedo FC 5:1

63e minuut.
Camino Tallón geeft een lange en hoge pass. Machura is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kopistko. Kopistko krijgt een gele kaart. Machura raakt geblesseerd tijdens het duel. Camino Tallón met een snel genomen vrije trap. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura geeft de bal voor. Tutić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mecu springt en kopt de bal. Tutić probeert wanhopig de bal te grijpen. Machura rent richting de bal. Machura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Monte Penedo FC 6:1

65e minuut.
Aldeia Monjardim probeert naar een medespeler te passen. Sargento rent richting de bal. Sargento geeft een hoge lob. Klungelig pakt Machura de bal. Machura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Nowitzki geeft een hoge lob. Camino Tallón kopt de bal weg. Salomão speelt de bal door. Mecu rent richting de bal. Mecu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomão rent richting de bal. Salomão passt de bal zonder na te denken. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nemésio met de inworp. Salomão speelt de bal door. Mecu rent richting de bal. Mecu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peniche bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu onderschept slim de pass. Mecu draait met de bal, schiet en ... Tutić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Monte Penedo FC 7:1

84e minuut.
Requena onderschept slim de pass. Requena geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nemésio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salomão geeft een hoge lob. Tutić bokst de bal weg. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Monte Penedo FC 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela De Santo Andre 28%, Monte Penedo FC 72%.
Estrela De Santo Andre - Monte Penedo FC 8:1