Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garrido F.C. Lisbon FC
Siga! Tactiek normal
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 51.7
excellent Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Lalaounis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalaounis speelt de bal door. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zanyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gutek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maszczyk met de inworp. Boon is nu in balbezit. Boon geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dedoukos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garrido F.C. - Lisbon FC 1:0

10e minuut.
San Nazario is nu in balbezit. San Nazario passt de bal in één keer door. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Garrido F.C. - Lisbon FC 2:0

11e minuut.
Zanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk is nu in balbezit. Böhtlingk passt de bal zonder na te denken. Dedoukos is nu in balbezit. Dedoukos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bartolozzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Ngọc Thọ passt de bal in één keer door. Klungelig pakt San Nazario de bal. San Nazario probeert naar een medespeler te passen. Böhtlingk is nu in balbezit. Böhtlingk schiet op doel. Bartolozzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario passt de bal zonder na te denken. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk schiet op doel. Bartolozzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garrido F.C. - Lisbon FC 3:0

20e minuut.
Boon met een sublieme pass. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Lezana ... Strafschop! Böhtlingk raakt geblesseerd tijdens het duel. Dedoukos neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Garrido F.C. - Lisbon FC 4:0

21e minuut.
Daar is Zanyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanyi passt de bal met de wreef. Dedoukos is nu in balbezit. Dedoukos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garrido F.C. - Lisbon FC 5:0

26e minuut.
Darslikov onderschept slim de pass. Darslikov probeert naar een medespeler te passen. San Nazario met een sublieme pass. Dedoukos is nu in balbezit. Dedoukos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bartolozzi met een harde bal richting middenveld. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak passt de bal met de wreef. Zanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi schiet op doel. Wojciulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ościak rent richting de bal. Kličić onderschept slim de pass. Kličić speelt de bal door. Dedoukos rent richting de bal. Dedoukos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Medin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ościak is nu in balbezit. Kličić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kličić krijgt een gele kaart. Ościak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ciepły legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Wojciulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Garrido F.C. - Lisbon FC 5:1

37e minuut.
Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon passt de bal zonder na te denken. Böhtlingk is nu in balbezit. Dedoukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedoukos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garrido F.C. 44%, Lisbon FC 56%.
Garrido F.C. - Lisbon FC 5:1

56e minuut.
Ościak heeft problemen om de bal te vangen. San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ościak zijn tegenspeler op de grond. Ościak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Maszczyk is nu in balbezit. Maszczyk speelt de bal door. Gutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedoukos verovert de bal door een tackle van achteren. Dedoukos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Lalaounis passt de bal zonder na te denken. Ciepły rent richting de bal. Ciepły passt de bal zonder na te denken. Lezana rent richting de bal. Lezana geeft een lange en hoge pass. Wojciulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Gutek passt de bal zonder na te denken. Boon geeft de bal voor. Dedoukos heeft problemen om de bal te vangen. Dedoukos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Garrido F.C. - Lisbon FC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garrido F.C. 40%, Lisbon FC 60%.
Garrido F.C. - Lisbon FC 6:1