Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pat´s Team Monte Penedo FC
532 Tactiek Mancos
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 42.3
outstanding Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía passt de bal zonder na te denken. Stoynov met een sublieme pass. Perrier rent richting de bal. Perrier schiet op doel. Tutić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Toumanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutić speelt de bal door. Garber kopt de bal weg. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Klungelig pakt Gaca de bal. Gaca passt de bal in één keer door. Daar is Perrier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrier haalt uit met een fantastische trap. Nović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Requena probeert de bal aan de voet te houden. Buendía kopt de bal weg. Requena kan de bal niet met de borst controleren. Stoynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoynov geeft een hoge lob. Tutić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Monte Penedo FC 1:0

13e minuut.
Stoynov probeert naar een medespeler te passen. Nović rent richting de bal. Perrier onderschept slim de pass. Perrier schiet op doel. Tutić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Tutić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Darling de bal. Stoynov met een sublieme pass. Martinha rent richting de bal. Martinha geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Tutić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Peniche heeft problemen om de bal te vangen. Gaca rent richting de bal. Gaca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Monte Penedo FC 2:0

20e minuut.
Stoynov geeft de bal voor. Tutić met een sublieme pass. Stoynov kopt de bal weg. Perrier rent richting de bal. Perrier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Koncový speelt de bal door. Variaş is nu in balbezit. Variaş met een sublieme pass. Klungelig pakt Kiełbasa de bal. Kiełbasa haalt uit met een fantastische trap. Mały bokst de bal weg.

23e minuut.
Stoynov passt de bal zonder na te denken. Gaca is nu in balbezit. Gaca met een sublieme pass. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Monte Penedo FC 3:0

30e minuut.
Stoynov is nu in balbezit. Stoynov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Requena de bal. Gaca rent richting de bal. Gaca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Requena de bal. Peniche bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca verovert de bal door een tackle van achteren. Gaca draait met de bal, schiet en ... Tutić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Mammoliti rent richting de bal. Mammoliti passt de bal in één keer door. Kiełbasa rent richting de bal. Kiełbasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Monte Penedo FC 3:1

36e minuut.
Garber speelt de bal door. Daar is Perrier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toumanyan. Perrier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Martinha neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Darling verovert de bal door een tackle van achteren. Darling geeft een hoge lob. Buendía geeft een lange en hoge pass. Perrier maakt een snoekduik en kopt de bal. Tutić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Monte Penedo FC 4:1

39e minuut.
Stoynov is nu in balbezit. Stoynov speelt de bal door. Gaca heeft problemen om de bal te vangen. Gaca haalt uit met een fantastische trap. Tutić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Delgado speelt de bal door. Peniche met een sublieme pass. Requena heeft problemen om de bal te vangen. Gaca is nu in balbezit. Gaca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 29%, Monte Penedo FC 71%.
Pat´s Team - Monte Penedo FC 4:1

47e minuut.
Mammoliti onderschept slim de pass. Mammoliti passt de bal zonder na te denken. Variaş met een sublieme pass. Kiełbasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbasa draait met de bal, schiet en ... Mały kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Garber passt de bal in één keer door. Gaca is nu in balbezit. Gaca passt de bal zonder na te denken. Perrier rent richting de bal. Perrier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Monte Penedo FC 5:1

51e minuut.
Variaş probeert naar een medespeler te passen. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu passt de bal zonder na te denken. Kiełbasa rent richting de bal. Kiełbasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Nović kopt de bal weg. Elas heeft problemen om de bal te vangen. Perrier rent richting de bal. Perrier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Monte Penedo FC 6:1

66e minuut.
Comin rent richting de bal. Comin geeft een hoge lob. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Monte Penedo FC 7:1

75e minuut.
Perrier passt de bal zonder na te denken. Stoynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoynov passt de bal zonder na te denken. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Stoynov passt de bal zonder na te denken. Requena is nu in balbezit. Gaca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaca krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Tutić probeert naar een medespeler te passen. Darling kopt de bal weg. Stoynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoynov geeft een lange en hoge pass. Gaca krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía geeft de bal voor. Stoynov is nu in balbezit. Perrier rent richting de bal. Perrier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 27%, Monte Penedo FC 73%.
Pat´s Team - Monte Penedo FC 7:1