Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 19:01
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: IL Colosseo
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17317
virateam S.C.U.Torreense
Estremo Tactiek 4-3-3 SPE
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 62.5
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


1e minuut.
Gordillo is nu in balbezit. Gordillo geeft de bal voor. Daar is Taverna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rembacz rent richting de bal. Rembacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - S.C.U.Torreense 0:1

3e minuut.
Inworp. Santisteban met de inworp. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz draait met de bal, schiet en ... Baldini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - S.C.U.Torreense 0:2

8e minuut.
Santisteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santisteban met een sublieme pass. Rembacz is nu in balbezit. Rembacz schiet op doel. Baldini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - S.C.U.Torreense 0:3

10e minuut.
Ninoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bocourt met een sublieme pass. Stróżyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stróżyk geeft een lange en hoge pass. Kazımov springt en kopt de bal. Donnelly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Mudrinić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grive met een snelle inworp. Pozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzi draait met de bal, schiet en ... Donnelly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Caro probeert naar een medespeler te passen. Gordillo is nu in balbezit. Gordillo geeft de bal voor. Rembacz rent richting de bal. Rembacz draait met de bal, schiet en ... Baldini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mutis met de inworp. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper geeft een lange en hoge pass. Purăveţ krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pozzi passt de bal met de wreef. Bocourt rent richting de bal. Bocourt geeft de bal voor. Kazımov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazımov draait met de bal, schiet en ... Donnelly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzi schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Santisteban geeft een hoge lob. Purăveţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Purăveţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rembacz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuper met de inworp. Caro met een sublieme pass. Gordillo heeft problemen om de bal te vangen. Gordillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. Santisteban met de inworp. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro geeft een hoge lob. Purăveţ maakt een snoekduik en kopt de bal. Baldini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virateam 71%, S.C.U.Torreense 29%.
virateam - S.C.U.Torreense 0:3

47e minuut.
Grive probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caro speelt de bal door. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper geeft de bal voor. Purăveţ bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Santisteban geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baldini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Ngjeci met een sublieme pass. Daar is Barba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov draait met de bal, schiet en ... Donnelly maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - S.C.U.Torreense 1:3

54e minuut.
Purăveţ onderschept slim de pass. Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Purăveţ is nu in balbezit. Purăveţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - S.C.U.Torreense 1:4

65e minuut.
Klungelig pakt Bocourt de bal. Bocourt passt de bal met de wreef. Ngjeci is nu in balbezit. Ngjeci geeft een lange en hoge pass. Kazımov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - S.C.U.Torreense 2:4

73e minuut.
Caro passt de bal met de wreef. Cuper rent richting de bal. Cuper geeft de bal voor. Rembacz springt en kopt de bal. Baldini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - S.C.U.Torreense 2:5

78e minuut.
Santisteban passt de bal zonder na te denken. Caro rent richting de bal. Caro passt de bal in één keer door. Purăveţ is nu in balbezit. Purăveţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Grive kopt de bal weg. Pozzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kazımov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazımov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - S.C.U.Torreense 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virateam 60%, S.C.U.Torreense 40%.
virateam - S.C.U.Torreense 3:5