Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 19:01
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Che Guevara 1928
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8464
Exército Vermelho U21 Lisbon FC
5.3.2 A Tactiek normal
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
34 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 51.1
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
David probeert naar een medespeler te passen. Mariño probeert naar een medespeler te passen. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Exército Vermelho U21 - Lisbon FC 1:0

6e minuut.
Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Cachuxo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mariño geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hollevoet krijgt zijn hoofd ertegen. Bartolozzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Alerić met een sublieme pass. Mariño is nu in balbezit. Mariño probeert naar een medespeler te passen. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Sidoruk controleert de bal met de borst. Hollevoet is nu in balbezit. Sidoruk is nu in balbezit. Sidoruk haalt uit met een fantastische trap. Bartolozzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Exército Vermelho U21 - Lisbon FC 2:0

14e minuut.
Olalde kopt de bal weg. Alerić is nu in balbezit. Alerić passt de bal met de wreef. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Olalde probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mariño neemt de hoekschop. Hollevoet krijgt zijn hoofd ertegen. Bartolozzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Olalde heeft problemen om de bal te vangen. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet passt de bal met de wreef. Daar is Sidoruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidoruk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Mariño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alerić probeert naar een medespeler te passen. Sidoruk rent richting de bal. Sidoruk schiet op doel. Bartolozzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Exército Vermelho U21 - Lisbon FC 3:0

30e minuut.
Mariño verovert de bal door een tackle van achteren. Mariño geeft een lange en hoge pass. Sidoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk haalt uit met een fantastische trap. Bartolozzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Exército Vermelho U21 - Lisbon FC 4:0

34e minuut.
Sidoruk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert State de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jans zal de hoekschop nemen. Hollevoet springt en kopt de bal. Bartolozzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Sidoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk passt de bal met de wreef. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel. Bartolozzi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exército Vermelho U21 37%, Lisbon FC 63%.
Exército Vermelho U21 - Lisbon FC 4:0

52e minuut.
Jans speelt de bal door. Sidoruk rent richting de bal. Sidoruk passt de bal in één keer door. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Bartolozzi bokst de bal weg. Sidoruk rent richting de bal. Sidoruk schiet op doel. Bartolozzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Exército Vermelho U21 - Lisbon FC 5:0

54e minuut.
Alerić probeert naar een medespeler te passen. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet passt de bal zonder na te denken. Sidoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Daar is Jans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jans probeert naar een medespeler te passen. Sidoruk rent richting de bal. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Bartolozzi bokst de bal weg. Sidoruk is nu in balbezit. Sidoruk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalaounis verovert de bal door een tackle van achteren. Lalaounis probeert naar een medespeler te passen. Sidoruk is nu in balbezit. Sidoruk draait met de bal, schiet en ... Bartolozzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Lomas speelt de bal door. Jans is nu in balbezit. Jans passt de bal in één keer door. Hollevoet heeft problemen om de bal te vangen. Hollevoet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Bartolozzi trapt de bal weg van het doel. Mariño kopt de bal weg. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sidoruk passt de bal in één keer door. Mariño met een sublieme pass. State is nu in balbezit. Sidoruk onderschept slim de pass. Sidoruk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Exército Vermelho U21 - Lisbon FC 6:0

82e minuut.
Cachuxo kopt de bal weg. Klungelig pakt Mariño de bal. Mariño probeert naar een medespeler te passen. Hollevoet heeft problemen om de bal te vangen. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jans is nu in balbezit. Jans geeft een lange en hoge pass. Cachuxo rent richting de bal. Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exército Vermelho U21 37%, Lisbon FC 63%.
Exército Vermelho U21 - Lisbon FC 6:0