Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:01
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: On_SKY Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5904
On_SKY berlengas dos farilhoes
Nulear Tactiek leysin
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
41.5 gemiddelde waardering 54.2
adequate Schieten formidable
good Passen very good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Antunes rent richting de bal. Antunes passt de bal met de wreef. Daar is Mawlikan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mawlikan draait met de bal, schiet en ... Bălţatu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mawlikan rent richting de bal. Mawlikan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - berlengas dos farilhoes 0:1

3e minuut.
Suaudeau passt de bal zonder na te denken. Pena geeft de bal voor. Mawlikan rent richting de bal. Mawlikan haalt uit met een fantastische trap. Bălţatu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - berlengas dos farilhoes 0:2

10e minuut.
Gerónimo is nu in balbezit. Gerónimo geeft een hoge lob. Mawlikan kopt de bal weg. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes draait met de bal, schiet en ... Bălţatu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pena zal de hoekschop nemen. Antunes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - berlengas dos farilhoes 0:3

12e minuut.
Răducanu met de inworp. Pena rent richting de bal. Pena speelt de bal door. Raspadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raspadinho schiet op doel. Bălţatu bokst de bal weg.

20e minuut.
López kopt de bal weg. Karsnák is nu in balbezit. Suaudeau probeert naar een medespeler te passen. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Dobre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobre passt de bal met de wreef. Antunes is nu in balbezit. Antunes schiet op doel. Bălţatu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - berlengas dos farilhoes 0:4

26e minuut.
Masters is nu in balbezit. Gerónimo verovert de bal door een tackle van achteren. Gerónimo geeft een lange en hoge pass. Antunes rent richting de bal. Antunes draait met de bal, schiet en ... Bălţatu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Pena heeft problemen om de bal te vangen. Pena passt de bal in één keer door. Lippens bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes is nu in balbezit. Antunes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Tătar rent richting de bal. Tătar geeft een lange en hoge pass. Suaudeau kopt de bal weg. Masters is nu in balbezit. Masters draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Pena kopt de bal weg. Klungelig pakt Raspadinho de bal. Lippens geeft een hoge lob. Masters is nu in balbezit. Masters haalt uit met een fantastische trap. Lumiares bokst de bal weg. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - berlengas dos farilhoes 1:4

39e minuut.
Daar is Raspadinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pena is nu in balbezit. Pena geeft een lange en hoge pass. Mawlikan rent richting de bal. Mawlikan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
López heeft problemen om de bal te vangen. Pena is nu in balbezit. Pena passt de bal met de wreef. Raspadinho rent richting de bal. Raspadinho draait met de bal, schiet en ... Paal! Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Bălţatu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Leite verovert de bal door een tackle van achteren. Leite geeft een lange en hoge pass. Antunes is nu in balbezit. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Bălţatu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - berlengas dos farilhoes 1:5

42e minuut.
López rent richting de bal. López geeft een hoge lob. Inworp. Pena met de inworp. Dobre geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: On_SKY 49%, berlengas dos farilhoes 51%.
On_SKY - berlengas dos farilhoes 1:5

47e minuut.
Dobre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobre passt de bal zonder na te denken. Mawlikan rent richting de bal. Mawlikan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - berlengas dos farilhoes 1:6

50e minuut.
López probeert de bal aan de voet te houden. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena passt de bal zonder na te denken. Raspadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raspadinho schiet op doel. Bălţatu bokst de bal weg. Antunes rent richting de bal. Antunes probeert de bal met de borst te controleren. Antunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - berlengas dos farilhoes 1:7

55e minuut.
Raspadinho rent richting de bal. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena probeert naar een medespeler te passen. Antunes is nu in balbezit. Antunes draait met de bal, schiet en ... Bălţatu bokst de bal weg. Raspadinho is nu in balbezit. Raspadinho draait met de bal, schiet en ... Bălţatu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Boroa geeft een hoge lob. Ban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pena kopt de bal weg. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes schiet op doel. Bălţatu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raspadinho is nu in balbezit. Raspadinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - berlengas dos farilhoes 1:8

61e minuut.
Siarzewski onderschept slim de pass. Siarzewski speelt de bal door. Pena met een sublieme pass. Antunes rent richting de bal. Antunes draait met de bal, schiet en ... Bălţatu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raspadinho is nu in balbezit. Raspadinho haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - berlengas dos farilhoes 1:9

63e minuut.
Antunes verovert de bal door een tackle van achteren. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena met een sublieme pass. Raspadinho is nu in balbezit. Raspadinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pena kopt de bal weg. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes verovert de bal door een tackle van achteren. Antunes draait met de bal, schiet en ... Bălţatu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - berlengas dos farilhoes 1:10

70e minuut.
Raspadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena speelt de bal door. Antunes rent richting de bal. Antunes draait met de bal, schiet en ... Bălţatu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - berlengas dos farilhoes 1:11

71e minuut.
Masters met een sublieme pass. Pena speelt de bal door. Raspadinho rent richting de bal. Raspadinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - berlengas dos farilhoes 1:12

73e minuut.
Dobre geeft een lange en hoge pass. Antunes is nu in balbezit. Pena probeert naar een medespeler te passen. Mawlikan is nu in balbezit. Mawlikan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Răducanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Pena de bal. Pena probeert naar een medespeler te passen. Antunes rent richting de bal. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Bălţatu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Raspadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. López is nu in balbezit. Raspadinho begaat een overtreding. Raspadinho krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: On_SKY 61%, berlengas dos farilhoes 39%.
On_SKY - berlengas dos farilhoes 1:12