Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futebol Clube de Arouca Reais Dragões
e442 Tactiek 5-3-2 Rec
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 55
solid Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Vloeberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vloeberghs geeft een hoge lob. Fornelos is nu in balbezit. Fornelos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Ryndak geeft een hoge lob. Portimão rent richting de bal. Fornelos verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Fornelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornelos haalt uit met een fantastische trap. Fagundes bokst de bal weg. Fornelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornelos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Reais Dragões 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futebol Clube de Arouca 63%, Reais Dragões 37%.
Futebol Clube de Arouca - Reais Dragões 0:1

46e minuut.
Ferro komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Rose is nu in balbezit. Rose probeert naar een medespeler te passen. Chato verovert de bal door een tackle van achteren. Fornelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornelos schiet op doel. Fagundes bokst de bal weg.

53e minuut.
Junqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Junqueiro met een sublieme pass. Kopernik is nu in balbezit. Ferro verovert de bal door een tackle van achteren. Ferro haalt uit met een fantastische trap. Mizohata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Valverde rent richting de bal. Valverde speelt de bal door. Parmentier rent richting de bal. Parmentier geeft een lange en hoge pass. Fornelos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futebol Clube de Arouca 67%, Reais Dragões 33%.
Futebol Clube de Arouca - Reais Dragões 0:1