Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:05
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: On_SKY Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3000
On_SKY Leões da Avenida
Nulear Tactiek D
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
43.2 gemiddelde waardering 60.1
adequate Schieten outstanding
adequate Passen excellent
good Verdedigen good


1e minuut.
Teleki probeert naar een medespeler te passen. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka geeft een hoge lob. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Leões da Avenida 0:1

8e minuut.
Bagietas probeert naar een medespeler te passen. Jałbrzyk geeft een lange en hoge pass. Gornakov rent richting de bal. Gornakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Leões da Avenida 0:2

11e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera passt de bal met de wreef. Garbsch heeft problemen om de bal te vangen. Garbsch geeft een lange en hoge pass. Kukiełka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Soplica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siarzewski rent richting de bal. Soplica verovert de bal door een tackle van achteren. Soplica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera geeft een hoge lob. Soplica heeft problemen om de bal te vangen. Soplica draait met de bal, schiet en ... Gornakov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maslać probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Garbsch geeft een lange en hoge pass. Kukiełka met een sublieme pass. Gornakov heeft problemen om de bal te vangen. Soplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica schiet op doel. Maslać probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Maslać niet meer kan verder spelen. Bălţatu komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Kukiełka onderschept slim de pass. Kukiełka probeert naar een medespeler te passen. Garbsch is nu in balbezit. Garbsch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Leões da Avenida 0:3

25e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera geeft een lange en hoge pass. Soplica is nu in balbezit. Soplica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Leões da Avenida 0:4

31e minuut.
Eerdekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleki is nu in balbezit. Teleki probeert naar een medespeler te passen. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Jałbrzyk met een sublieme pass. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov heeft problemen om de bal te vangen. Gornakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Leões da Avenida 0:5

37e minuut.
Jałbrzyk geeft de bal voor. Toribio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soplica is nu in balbezit. Soplica haalt uit met een fantastische trap. Bălţatu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Leões da Avenida 0:6

41e minuut.
Herrera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kukiełka de bal. Kukiełka geeft de bal voor. Soplica maakt een snoekduik en kopt de bal. Bălţatu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pergolini geeft een lange en hoge pass. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka passt de bal in één keer door. Soplica rent richting de bal. Soplica draait met de bal, schiet en ... Bălţatu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Szymkiewicz de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kukiełka zal de hoekschop nemen. Soplica maakt een snoekduik en kopt de bal. Bălţatu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Leões da Avenida 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: On_SKY 67%, Leões da Avenida 33%.
On_SKY - Leões da Avenida 0:7

49e minuut.
Pergolini onderschept slim de pass. Pergolini geeft een hoge lob. Soplica is nu in balbezit. Soplica schiet op doel. Bălţatu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Leões da Avenida 0:8

50e minuut.
Gornakov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teleki probeert naar een medespeler te passen. Garbsch is nu in balbezit. Garbsch geeft een hoge lob. Soplica krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Leões da Avenida 0:9

53e minuut.
Kukiełka geeft de bal voor. Klungelig pakt Soplica de bal. Soplica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gornakov de bal. Gornakov draait met de bal, schiet en ... Bălţatu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
López met de inworp. Herrera rent richting de bal. Herrera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gornakov de bal. Gornakov schiet op doel. Bălţatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soplica is nu in balbezit. Soplica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Herrera passt de bal zonder na te denken. Garbsch is nu in balbezit. Garbsch geeft een lange en hoge pass. Soplica springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bagietas heeft problemen om de bal te vangen. Herrera is nu in balbezit. Ban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ban krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Soplica is nu in balbezit. Soplica geeft een lange en hoge pass. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap. Bălţatu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Leões da Avenida 0:10

66e minuut.
Pergolini onderschept slim de pass. Pergolini geeft een hoge lob. Kukiełka kopt de bal weg. Soplica rent richting de bal. Soplica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka geeft de bal voor. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Soplica de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka schiet op doel. Bălţatu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Leões da Avenida 0:11

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masters komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Eidery bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery geeft de bal voor. Soplica kopt de bal weg. Garbsch rent richting de bal. Garbsch schiet op doel. Bălţatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Leões da Avenida 0:12

76e minuut.
Karsnák komt het veld opgelopen. Tătar komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gornakov rent richting de bal. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Soplica rent richting de bal. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka draait met de bal, schiet en ... Bălţatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soplica is nu in balbezit. Soplica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Leões da Avenida 0:13

82e minuut.
Tătar speelt de bal door. Teleki geeft een lange en hoge pass. Gornakov kopt de bal weg. Soplica rent richting de bal. Soplica haalt uit met een fantastische trap. Bălţatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garbsch rent richting de bal. Garbsch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Garbsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbsch passt de bal in één keer door. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. Bălţatu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Leões da Avenida 0:14

88e minuut.
Soplica probeert naar een medespeler te passen. Garbsch heeft problemen om de bal te vangen. Garbsch geeft de bal voor. Gornakov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bălţatu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: On_SKY 70%, Leões da Avenida 30%.
On_SKY - Leões da Avenida 0:14