Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
berlengas dos farilhoes Lions Portugal Club
leysin Tactiek DCC
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 43.3
very good Schieten very good
very good Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Boa Morte kopt de bal weg. Radu rent richting de bal. Lebre begaat een overtreding. Lebre krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Fragata geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mealha met de inworp. Przygoda rent richting de bal. Przygoda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Xuân Trường passt de bal in één keer door. Przygoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przygoda raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arribana neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Arbitro probeert naar een medespeler te passen. Pena probeert naar een medespeler te passen. Dobre met een sublieme pass. Calianaz is nu in balbezit. Calianaz schiet op doel. Blaće bokst de bal weg.

28e minuut.
Boa Morte rent richting de bal. Boa Morte geeft de bal voor. Daar is Fragata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przygoda rent richting de bal. Przygoda draait met de bal, schiet en ... Lumiares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Przygoda rent richting de bal. Przygoda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - Lions Portugal Club 0:1

30e minuut.
Xuân Trường onderschept slim de pass. Xuân Trường geeft een lange en hoge pass. Przygoda is nu in balbezit. Przygoda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Dobre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobre geeft de bal voor. Papović kopt de bal weg. Arrué bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrué schiet op doel. Lumiares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Daar is Arribana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papović rent richting de bal. Papović passt de bal met de wreef. Arribana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arribana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Gerónimo kopt de bal weg. Pena heeft problemen om de bal te vangen. Pena passt de bal met de wreef. Radu bereikt de bal nog maar net als eerste. Radu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berlengas dos farilhoes 55%, Lions Portugal Club 45%.
berlengas dos farilhoes - Lions Portugal Club 0:1

46e minuut.
Marinheiro komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Šestal met een sublieme pass. Pena rent richting de bal. Pena passt de bal met de wreef. Radu rent richting de bal. Radu haalt uit met een fantastische trap. Blaće bokst de bal weg. Daar is Calianaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Trường onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Xuân Trường geeft een lange en hoge pass. Calianaz probeert de bal aan de voet te houden. Pena kopt de bal weg. Radu rent richting de bal. Radu haalt uit met een fantastische trap. Blaće bokst de bal weg.

68e minuut.
Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena probeert naar een medespeler te passen. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz haalt uit met een fantastische trap. Blaće werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
berlengas dos farilhoes - Lions Portugal Club 1:1

69e minuut.
Pena heeft problemen om de bal te vangen. Pena passt de bal in één keer door. Calianaz rent richting de bal. Calianaz haalt uit met een fantastische trap. Blaće probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - Lions Portugal Club 2:1

81e minuut.
Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena passt de bal met de wreef. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz haalt uit met een fantastische trap. Blaće probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - Lions Portugal Club 3:1

83e minuut.
Papović geeft een hoge lob. Mealha kopt de bal weg. Przygoda rent richting de bal. Przygoda haalt uit met een fantastische trap. Lumiares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - Lions Portugal Club 3:2

85e minuut.
Šestal passt de bal in één keer door. Severo heeft problemen om de bal te vangen. Przygoda onderschept slim de pass. Przygoda haalt uit met een fantastische trap. Lumiares werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
berlengas dos farilhoes - Lions Portugal Club 3:3

86e minuut.
Pena passt de bal in één keer door. Leite rent richting de bal. Leite geeft een lange en hoge pass. Pena is nu in balbezit. Pena geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berlengas dos farilhoes 42%, Lions Portugal Club 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
berlengas dos farilhoes - Lions Portugal Club 3:3