Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.FELGUEIRAS KIKO SLB
super ligue Tactiek KIKO2023
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
52.2 gemiddelde waardering 50.3
solid Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Wierzycki is nu in balbezit. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki is nu in balbezit. Cihan rent richting de bal. Cihan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - KIKO SLB 0:1

8e minuut.
Catanas met een snelle inworp. Klungelig pakt da Silva de bal. da Silva geeft een hoge lob. Guillaume springt en kopt de bal. Oriola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.FELGUEIRAS - KIKO SLB 1:1

26e minuut.
Arezzo met een sublieme pass. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău passt de bal met de wreef. Boiadeiro rent richting de bal. Boiadeiro haalt uit met een fantastische trap. Lukasson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Outeiro kopt de bal weg. Daar is Kirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume onderschept slim de pass. Guillaume schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wierzycki rent richting de bal. Krátoška verovert de bal door een tackle van achteren. Krátoška probeert naar een medespeler te passen. Outeiro is nu in balbezit. Outeiro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.FELGUEIRAS 52%, KIKO SLB 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.FELGUEIRAS - KIKO SLB 1:1

65e minuut.
Inworp. Kartozia komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Catanas onderschept slim de pass. Catanas speelt de bal door. Outeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Outeiro draait met de bal, schiet en ... Oriola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - KIKO SLB 2:1

88e minuut.
Kobylaniec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ţiclău met een snelle inworp. Daar is Wierzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzycki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.FELGUEIRAS 52%, KIKO SLB 48%.
F.C.FELGUEIRAS - KIKO SLB 2:1