Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila Nova 2023 majista95
Plano 1 Tactiek 11q1w
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 56.3
adequate Schieten outstanding
adequate Passen adequate
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Saloio met de inworp. Ilardi probeert naar een medespeler te passen. Felsztyński is nu in balbezit. Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rolim de bal. Stadnik rent richting de bal. Stadnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wróbel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Garus de bal onder controle te krijgen. Inworp. Harper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Petardo met de inworp. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński geeft een lange en hoge pass. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rolim verovert de bal door een tackle van achteren. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan probeert naar een medespeler te passen. Felsztyński is nu in balbezit. Felsztyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rolim verovert de bal door een tackle van achteren. Rolim geeft de bal voor. Busquets probeert de bal aan de voet te houden. Kanu is nu in balbezit. Kanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Busquets de bal onder controle te krijgen. Stadnik met een sublieme pass. Kanu met een sublieme pass. Amirbekyan rent richting de bal. Amirbekyan schiet op doel. Ghica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Wróbel met een sublieme pass. Klungelig pakt Stadnik de bal. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wróbel de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - majista95 0:1

38e minuut.
Arbucci met een sublieme pass. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik passt de bal in één keer door. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - majista95 0:2

40e minuut.
Amirbekyan probeert de bal met de borst te controleren. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petardo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amirbekyan springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ghica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Nova 2023 65%, majista95 35%.
Vila Nova 2023 - majista95 0:2

47e minuut.
Kanu verovert de bal door een tackle van achteren. Kanu geeft een lange en hoge pass. Felsztyński kopt de bal weg. Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. Ghica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stadnik rent richting de bal. Stadnik schiet op doel. Ghica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - majista95 0:3

57e minuut.
Nagiel geeft de bal voor. Inworp. Petardo met een snelle inworp. Felsztyński is nu in balbezit. Felsztyński draait met de bal, schiet en ... Ghica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Saloio rent richting de bal. Harper onderschept slim de pass. Harper geeft een lange en hoge pass. Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Harper passt de bal in één keer door. Rolim heeft problemen om de bal te vangen. Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan draait met de bal, schiet en ... Ghica probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - majista95 0:4

73e minuut.
Arbucci onderschept slim de pass. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik geeft een hoge lob. Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ilardi passt de bal met de wreef. Saloio rent richting de bal. Saloio geeft een hoge lob. Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan schiet op doel. Ghica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Čarapić verovert de bal door een tackle van achteren. Čarapić geeft de bal voor. Felsztyński rent richting de bal. Felsztyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - majista95 0:5

81e minuut.
Adólfsson komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Klungelig pakt Kanu de bal. Kanu passt de bal in één keer door. Daar is Amirbekyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amirbekyan schiet op doel. Ghica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Nova 2023 73%, majista95 27%.
Vila Nova 2023 - majista95 0:5