Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reais Dragões Vila Nova 2023
5-3-2 Rec Tactiek Plano 1
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.7 gemiddelde waardering 45
formidable Schieten adequate
solid Passen adequate
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Rose kopt de bal weg. Klungelig pakt Vloeberghs de bal. Vloeberghs geeft de bal voor. Ilardi kopt de bal weg. Ezel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Creangă onderschept slim de pass. Creangă passt de bal in één keer door. Parmentier rent richting de bal. Parmentier geeft een hoge lob. Claverie springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Busquets probeert naar een medespeler te passen. Ilardi is nu in balbezit. Ilardi passt de bal in één keer door. Claverie rent richting de bal. Claverie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Parmentier met een sublieme pass. Claverie is nu in balbezit. Rolim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Claverie wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Claverie kan niet meer verder spelen. Karcıoğlu komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Wersaczewski is nu in balbezit. Karcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karcıoğlu passt de bal met de wreef. Creangă is nu in balbezit. Creangă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Vila Nova 2023 1:0

43e minuut.
Ezel rent richting de bal. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier probeert naar een medespeler te passen. Creangă is nu in balbezit. Creangă haalt uit met een fantastische trap. Ghica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 35%, Vila Nova 2023 65%.
Reais Dragões - Vila Nova 2023 1:0

48e minuut.
Vloeberghs passt de bal zonder na te denken. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier met een sublieme pass. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Creangă is nu in balbezit. Nagiel rent richting de bal. Nagiel passt de bal in één keer door. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Nagiel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rose met een snelle inworp. Creangă is nu in balbezit. Creangă draait met de bal, schiet en ... Ghica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nagiel rent richting de bal. Nagiel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rose zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parmentier geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Garus komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vitorino de Almeida komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Vloeberghs passt de bal met de wreef. Karcıoğlu rent richting de bal. Nagiel begaat een overtreding. Nagiel krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Mizohata met een sublieme pass. Parmentier probeert de bal met de borst te controleren. Parmentier speelt de bal door. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă draait met de bal, schiet en ... Vitorino de Almeida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karcıoğlu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Vila Nova 2023 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 29%, Vila Nova 2023 71%.
Reais Dragões - Vila Nova 2023 2:0