Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viseu e Mantorras FC Vila Nova 2023
trio TAP Tactiek Plano 1
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 45.2
formidable Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


18e minuut.
Zander heeft problemen om de bal te vangen. Wersaczewski probeert naar een medespeler te passen. Wiberg is nu in balbezit. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kleiotis met een harde bal richting middenveld. Wróbel kopt de bal weg. Nagiel probeert de bal aan de voet te houden. Ntalianis is nu in balbezit. Ntalianis draait met de bal, schiet en ... Ghica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ilardi heeft problemen om de bal te vangen. Ntalianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntalianis passt de bal in één keer door. Məmmədbəyov is nu in balbezit. Məmmədbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wiberg probeert naar een medespeler te passen. Čipsts bereikt de bal nog maar net als eerste. Čipsts geeft een hoge lob. Məmmədbəyov controleert de bal met de borst. Ntalianis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Adólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Adólfsson passt de bal met de wreef. Lino rent richting de bal. Lino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kleiotis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wersaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədbəyov probeert naar een medespeler te passen. Ntalianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntalianis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Czerniakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets met een sublieme pass. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kleiotis probeert naar een medespeler te passen. Adólfsson is nu in balbezit. Met opzet legt Zander zijn tegenspeler op de grond. Adólfsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viseu e Mantorras FC 52%, Vila Nova 2023 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viseu e Mantorras FC - Vila Nova 2023 0:0

46e minuut.
Ciuchiţă komt het veld opgelopen. Gruia komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kleiotis trapt de bal weg van het doel. Məmmədbəyov kopt de bal weg. Daar is Rolim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čipsts is nu in balbezit. Čipsts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Czerniakowski de bal. Busquets geeft een hoge lob. Czerniakowski probeert naar een medespeler te passen. Məmmədbəyov is nu in balbezit. Məmmədbəyov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Busquets onderschept slim de pass. Zander speelt de bal door. Čipsts rent richting de bal. Čipsts geeft de bal voor. Məmmədbəyov maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viseu e Mantorras FC - Vila Nova 2023 1:0

63e minuut.
Wersaczewski probeert naar een medespeler te passen. Ilardi speelt de bal door. Inworp. Czerniakowski met een snelle inworp. Zander speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kleiotis speelt de bal door. Məmmədbəyov kopt de bal weg. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Ghica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viseu e Mantorras FC - Vila Nova 2023 2:0

67e minuut.
Paal rent richting de bal. Paal speelt de bal door. Adólfsson speelt de bal door. Lino is nu in balbezit. Lino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Lino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruia is nu in balbezit. Gruia geeft een lange en hoge pass. Čipsts is nu in balbezit. Čipsts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garus komt het veld opgelopen. Čipsts met een snelle inworp. Zander geeft een hoge lob. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nagiel geeft de bal voor. Rolim rent richting de bal. Rolim passt de bal zonder na te denken. Lino rent richting de bal. Lino draait met de bal, schiet en ... Kleiotis bokst de bal weg.

79e minuut.
Zander heeft problemen om de bal te vangen. Zander geeft de bal voor. Daar is Rolim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Busquets kopt de bal weg. Daar is Adólfsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zander bereikt de bal nog maar net als eerste. Zander geeft de bal voor. Məmmədbəyov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viseu e Mantorras FC - Vila Nova 2023 3:0

80e minuut.
Vitorino de Almeida komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Wersaczewski probeert de bal met de borst te controleren. Czerniakowski onderschept slim de pass. Czerniakowski probeert naar een medespeler te passen. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viseu e Mantorras FC 31%, Vila Nova 2023 69%.
Viseu e Mantorras FC - Vila Nova 2023 3:0