Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:01
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: UDLeiria Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 7020
UDLeiria Sporting Portugal
minha Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 20.3
uitstekend Schieten zwak
solide Passen zwak
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Kovachev probeert naar een medespeler te passen. Portimão rent richting de bal. Jaua onderschept slim de pass. Jaua geeft een hoge lob. Gailing springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Sporting Portugal 1:0

8e minuut.
Apostel onderschept slim de pass. Bonacho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apostel raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaua zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gailing krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Serpa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balajcza met een sublieme pass. Jaua rent richting de bal. Jaua geeft een hoge lob. Gailing maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Sporting Portugal 2:0

16e minuut.
Apostel geeft een hoge lob. Jaua rent richting de bal. Jaua passt de bal in één keer door. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Sporting Portugal 3:0

17e minuut.
Apostel passt de bal met de wreef. Balajcza is nu in balbezit. Balajcza passt de bal met de wreef. Gailing is nu in balbezit. Gailing draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza geeft een hoge lob. Gailing krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Sporting Portugal 4:0

30e minuut.
Barbuda rent richting de bal. Jaua verovert de bal door een tackle van achteren. Jaua geeft een lange en hoge pass. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Sporting Portugal 5:0

30e minuut.
Tripeiro passt de bal met de wreef. Daar is Bogado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing onderschept slim de pass. Gailing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kovachev kopt de bal weg. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Apostel de bal. Apostel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Sporting Portugal 6:0

36e minuut.
Apostel rent richting de bal. Palmeira onderschept slim de pass. Palmeira probeert naar een medespeler te passen. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing draait met de bal, schiet en ... Pintado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Balajcza passt de bal met de wreef. Jaua is nu in balbezit. Jaua geeft een hoge lob. Gailing probeert de bal met de borst te controleren. Gailing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Sporting Portugal 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDLeiria 33%, Sporting Portugal 67%.
UDLeiria - Sporting Portugal 7:0

50e minuut.
Daar is Jaua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaua geeft een lange en hoge pass. Gailing springt en kopt de bal. Pintado probeert wanhopig de bal te grijpen. Palmeira onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda geeft een hoge lob. Serrano kopt de bal weg. Romcozinho probeert de bal met de borst te controleren. Balajcza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pintado trapt de bal weg van het doel. Kovachev kopt de bal weg. Gailing is nu in balbezit. Gailing haalt uit met een fantastische trap. Pintado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Sporting Portugal 8:0

53e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Serrano met een sublieme pass. Gailing rent richting de bal. Gailing schiet op doel. Palmeira probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Sporting Portugal 9:0

54e minuut.
Chulapa heeft problemen om de bal te vangen. Chulapa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serpa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Serrano geeft een lange en hoge pass. Bogado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balajcza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Apostel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Balajcza passt de bal in één keer door. Daar is Gailing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gailing passt de bal in één keer door. Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Sporting Portugal 10:0

69e minuut.
Balajcza verovert de bal door een tackle van achteren. Balajcza passt de bal met de wreef. Jaua bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaua geeft een lange en hoge pass. Gailing krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Serrano passt de bal in één keer door. Kovachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovachev probeert naar een medespeler te passen. Apostel rent richting de bal. Apostel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pinedo passt de bal in één keer door. Jaua bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaua speelt de bal door. Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gailing maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Sporting Portugal 11:0

81e minuut.
Gailing geeft een hoge lob. Jaua met een sublieme pass. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balajcza rent richting de bal. Balajcza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Jaua raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nordlie komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel geeft een hoge lob. Gailing is nu in balbezit. Gailing schiet op doel. Pintado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Sporting Portugal 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDLeiria 24%, Sporting Portugal 76%.
UDLeiria - Sporting Portugal 12:0