Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Portugal Mangualde Assoc.`s
Normal Tactiek anzol
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 55.7
zwak Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen formidabel
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Corolico probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Böhm de bal. Böhm passt de bal in één keer door. Pirard is nu in balbezit. Pirard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:1

4e minuut.
Nissilä met een sublieme pass. Böhm is nu in balbezit. Böhm passt de bal zonder na te denken. Pirard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Corolico rent richting de bal. Böhm is nu in balbezit. Corolico is nu in balbezit. Böhm is nu in balbezit. Böhm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:2

7e minuut.
Tripeiro rent richting de bal. Corolico onderschept slim de pass. Corolico probeert naar een medespeler te passen. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Daar is Corolico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhm rent richting de bal. Böhm passt de bal met de wreef. Daar is Pirard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:3

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pirard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Gago geeft een lange en hoge pass. Barbuda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corolico is nu in balbezit. Pirard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:4

15e minuut.
Serpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nissilä onderschept slim de pass. Nissilä met een sublieme pass. Daar is Böhm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:5

16e minuut.
Gago met een snelle inworp. Romcozinho rent richting de bal. Romcozinho met een sublieme pass. Daar is Nissilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nissilä geeft de bal voor. Pintado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Böhm is nu in balbezit. Böhm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:6

18e minuut.
Portimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago verovert de bal door een tackle van achteren. Gago passt de bal met de wreef. Pirard rent richting de bal. Pirard draait met de bal, schiet en ... Pintado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Corolico bereikt de bal nog maar net als eerste. Corolico probeert naar een medespeler te passen. Nissilä geeft een lange en hoge pass. Böhm rent richting de bal. Böhm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Nissilä met een sublieme pass. Pirard heeft problemen om de bal te vangen. Pirard speelt de bal door. Böhm is nu in balbezit. Böhm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:7

22e minuut.
Portimão rent richting de bal. Gago onderschept slim de pass. Romcozinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romcozinho krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Gago raakt geblesseerd tijdens het duel. Gago zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palmeira controleert de bal met de borst. Böhm is nu in balbezit. Böhm schiet op doel. Pintado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:8

24e minuut.
Corolico rent richting de bal. Corolico passt de bal zonder na te denken. Pirard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirard draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barbuda de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Barbuda geeft de bal voor. Inworp. Nissilä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Böhm is nu in balbezit. Böhm geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Böhm is nu in balbezit. Böhm speelt de bal door. Nissilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Nissilä geeft een hoge lob. Pirard maakt een snoekduik en kopt de bal. Pintado bokst de bal weg. Pirard rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:9

29e minuut.
Espada kopt de bal weg. Corolico bereikt de bal nog maar net als eerste. Corolico passt de bal met de wreef. Pirard is nu in balbezit. Pirard schiet op doel. Pintado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Böhm is nu in balbezit. Böhm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:10

31e minuut.
Nissilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Nissilä passt de bal in één keer door. Pirard rent richting de bal. Corolico is nu in balbezit. Corolico draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:11

35e minuut.
Bogado rent richting de bal. Bogado geeft een lange en hoge pass. Espada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Böhm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pintado trapt de bal weg. Gago kopt de bal weg. Daar is Pirard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirard haalt uit met een fantastische trap. Pintado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Espada passt de bal zonder na te denken. Nissilä is nu in balbezit. Nissilä passt de bal zonder na te denken. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Bogado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Corolico bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm schiet op doel. Pintado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Portugal 85%, Mangualde Assoc.`s 15%.
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:11

48e minuut.
Corolico rent richting de bal. Corolico passt de bal zonder na te denken. Pirard is nu in balbezit. Pirard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Nissilä kopt de bal weg. Böhm is nu in balbezit. Böhm passt de bal met de wreef. Pirard rent richting de bal. Pirard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pintado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Böhm rent richting de bal. Böhm passt de bal met de wreef. Pirard is nu in balbezit. Corolico bereikt de bal nog maar net als eerste. Corolico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:12

54e minuut.
Aïdara passt de bal zonder na te denken. Bonacho heeft problemen om de bal te vangen. Corolico probeert naar een medespeler te passen. Pirard is nu in balbezit. Pirard draait met de bal, schiet en ... Pintado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gago geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Böhm springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:13

59e minuut.
Corolico is nu in balbezit. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm passt de bal in één keer door. Pirard rent richting de bal. Pirard haalt uit met een fantastische trap. Pintado bokst de bal weg. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda geeft de bal voor. Czetwertyński kopt de bal weg. Böhm rent richting de bal. Böhm haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:14

60e minuut.
Böhm is nu in balbezit. Böhm met een sublieme pass. Pirard rent richting de bal. Pirard geeft de bal voor. Böhm springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Corolico kopt de bal weg. Klungelig pakt Serpa de bal. Nissilä met een sublieme pass. Pirard heeft problemen om de bal te vangen. Pirard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Serpa speelt de bal door. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago speelt de bal door. Daar is Böhm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:15

65e minuut.
Nissilä met een sublieme pass. Pirard bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm is nu in balbezit. Böhm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:16

70e minuut.
Barbuda geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gago zal de hoekschop nemen. Pirard springt en kopt de bal. Böhm krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:17

72e minuut.
Palmeira kopt de bal weg. Corolico bereikt de bal nog maar net als eerste. Corolico geeft een lange en hoge pass. Böhm is nu in balbezit. Böhm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Corolico bereikt de bal nog maar net als eerste. Corolico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:18

78e minuut.
Pintado trapt de bal weg. Nissilä kopt de bal weg. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm draait met de bal, schiet en ... Pintado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Corolico geeft een lange en hoge pass. Böhm is nu in balbezit. Böhm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:19

82e minuut.
Daar is Böhm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm verovert de bal door een tackle van achteren. Böhm schiet op doel. Pintado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:20

85e minuut.
Böhm onderschept slim de pass. Böhm speelt de bal door. Pirard bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Corolico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corolico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gago speelt de bal door. Pirard is nu in balbezit. Pirard geeft de bal voor. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Portugal 78%, Mangualde Assoc.`s 22%.
Sporting Portugal - Mangualde Assoc.`s 0:21