Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portimonense Sporting Club Terrífikos
29062024 Tactiek 541
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
33 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 41.3
solid Schieten adequate
excellent Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Machadinho is nu in balbezit. Malzoni onderschept slim de pass. Malzoni speelt de bal door. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Mykland geeft de bal voor. Parente probeert naar een medespeler te passen. Wegner heeft problemen om de bal te vangen. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt Folgado de bal. Malzoni probeert naar een medespeler te passen. Bornemissza is nu in balbezit. Bornemissza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Terrífikos 1:0

6e minuut.
Lisboeta passt de bal in één keer door. Romeniga rent richting de bal. Romeniga geeft de bal voor. Pitoresco springt en kopt de bal. Sulák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza verovert de bal door een tackle van achteren. Bornemissza passt de bal in één keer door. Mykland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykland draait met de bal, schiet en ... Capo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ierardo onderschept slim de pass. Ierardo geeft een hoge lob. Bornemissza rent richting de bal. Bornemissza schiet op doel. Capo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Terrífikos 2:0

25e minuut.
Machadinho rent richting de bal. Malzoni geeft een lange en hoge pass. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza haalt uit met een fantastische trap. Capo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Terrífikos 3:0

33e minuut.
Mykland is nu in balbezit. Mykland geeft een lange en hoge pass. Bornemissza is nu in balbezit. Bornemissza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Terrífikos 4:0

36e minuut.
Parente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malzoni neemt de hoekschop. Bornemissza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Terrífikos 5:0

36e minuut.
Mykland speelt de bal door. Gordea met een sublieme pass. Malzoni met een sublieme pass. Bornemissza is nu in balbezit. Bornemissza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Valverde rent richting de bal. Mykland verovert de bal door een tackle van achteren. Mykland probeert naar een medespeler te passen. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Malzoni schiet op doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wegner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portimonense Sporting Club 42%, Terrífikos 58%.
Portimonense Sporting Club - Terrífikos 5:0

47e minuut.
Kantola rent richting de bal. Kantola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Folgado de bal. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Malzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Malzoni geeft de bal voor. Bornemissza rent richting de bal. Bornemissza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Terrífikos 6:0

55e minuut.
Malzoni passt de bal met de wreef. Folgado rent richting de bal. Bornemissza verovert de bal door een tackle van achteren. Bornemissza haalt uit met een fantastische trap. Capo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Wegner is nu in balbezit. Mykland onderschept slim de pass. Mykland geeft een hoge lob. Bornemissza rent richting de bal. Bornemissza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Romeniga de bal onder controle te krijgen. Kantola rent richting de bal. Kantola geeft de bal voor. Wegner heeft problemen om de bal te vangen. Romeniga geeft een hoge lob. Sulák bokst de bal weg.

65e minuut.
Mykland met een sublieme pass. Daar is Malzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malzoni passt de bal in één keer door. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jurov probeert naar een medespeler te passen. Wegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykland verovert de bal door een tackle van achteren. Mykland speelt de bal door. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Terrífikos 7:0

69e minuut.
Arabidurrutia is nu in balbezit. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo geeft de bal voor. Bornemissza rent richting de bal. Bornemissza draait met de bal, schiet en ... Capo bokst de bal weg. Valverde met een sublieme pass. Daar is Roque de Pinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bornemissza is nu in balbezit. Bornemissza schiet op doel. De bal raakt de paal. Capo bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Inworp. Wegner met de inworp. Roque de Pinho controleert de bal met de borst. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza schiet op doel. Capo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parente heeft problemen om de bal te vangen. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza onderschept slim de pass. Bornemissza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Terrífikos 8:0

84e minuut.
Malzoni probeert naar een medespeler te passen. Mykland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykland passt de bal zonder na te denken. Bornemissza is nu in balbezit. Bornemissza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykland verovert de bal door een tackle van achteren. Mykland passt de bal met de wreef. Bornemissza is nu in balbezit. Bornemissza haalt uit met een fantastische trap. Capo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portimonense Sporting Club 43%, Terrífikos 57%.
Portimonense Sporting Club - Terrífikos 8:0