Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semente Atomica Quinta da Caldeira FC
Atomicamax Tactiek 532
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 50.8
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Myllykangas is nu in balbezit. Varga rent richting de bal. Ganz onderschept slim de pass. Myllykangas is nu in balbezit. Myllykangas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Quinta da Caldeira FC 1:0

8e minuut.
Sisask passt de bal zonder na te denken. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ganz. Ganz krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Rouvenaz heeft problemen om de bal te vangen. Sisask onderschept slim de pass. Sisask passt de bal met de wreef. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ganz met een sublieme pass. Ivănescu heeft problemen om de bal te vangen. Fucheng maakt een afschuwelijke overtreding. Fucheng krijgt een gele kaart. Ivănescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ganz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tráva komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Fucheng kopt de bal weg. Lazzarotto heeft problemen om de bal te vangen. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Stanboglis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Quinta da Caldeira FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semente Atomica 48%, Quinta da Caldeira FC 52%.
Semente Atomica - Quinta da Caldeira FC 2:0

49e minuut.
Telejko passt de bal met de wreef. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Rask begaat een overtreding. Rask krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Fucheng probeert naar een medespeler te passen. Shiota is nu in balbezit. Shiota speelt de bal door. Myllykangas is nu in balbezit. Myllykangas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kazimierowicz passt de bal met de wreef. Shiota is nu in balbezit. Shiota passt de bal in één keer door. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Stanboglis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto verovert de bal door een tackle van achteren. Fucheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Fucheng schiet op doel. Stanboglis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Quinta da Caldeira FC 3:0

69e minuut.
Fucheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Fucheng passt de bal in één keer door. Myllykangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykangas schiet op doel. Stanboglis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Quinta da Caldeira FC 4:0

71e minuut.
Shiota geeft een lange en hoge pass. Lima is nu in balbezit. Myllykangas onderschept slim de pass. Myllykangas geeft een lange en hoge pass. Varga krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Łukowski speelt de bal door. Shiota is nu in balbezit. Shiota geeft een lange en hoge pass. Myllykangas krijgt zijn hoofd ertegen. Stanboglis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Quinta da Caldeira FC 5:0

81e minuut.
Lazzarotto geeft een hoge lob. Sisask rent richting de bal. Özgümüş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sisask wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semente Atomica 43%, Quinta da Caldeira FC 57%.
Semente Atomica - Quinta da Caldeira FC 5:0