Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portimonense Sporting Club Benfica JP
29062024 Tactiek jn
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 50.7
adequate Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen good


7e minuut.
Grajeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaczkowski is nu in balbezit. Mykland schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mykland naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Grajeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajeda speelt de bal door. Kliba rent richting de bal. Kliba geeft een lange en hoge pass. Valencia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Benfica JP 0:1

18e minuut.
Płaczkowski rent richting de bal. Przerwa verovert de bal door een tackle van achteren. Przerwa geeft een lange en hoge pass. Możejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Możejko draait met de bal, schiet en ... Tajner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portimonense Sporting Club 64%, Benfica JP 36%.
Portimonense Sporting Club - Benfica JP 0:1

61e minuut.
Przerwa is nu in balbezit. Przerwa geeft de bal voor. Weir probeert de bal aan de voet te houden. Fernández Benito is nu in balbezit. Fernández Benito draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Gabella is nu in balbezit. Możejko onderschept slim de pass. Plawgo rent richting de bal. Możejko verovert de bal door een tackle van achteren. Możejko haalt uit met een fantastische trap. Tajner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Klungelig pakt Malzoni de bal. Malzoni passt de bal in één keer door. Możejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Możejko draait met de bal, schiet en ... Plawgo probeert de bal aan de voet te houden. Tajner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Klungelig pakt Kliba de bal. Kliba geeft de bal voor. Klungelig pakt Mavropoulos de bal. Płaczkowski rent richting de bal. Płaczkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portimonense Sporting Club 58%, Benfica JP 42%.
Portimonense Sporting Club - Benfica JP 0:1