Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Portugal MANGOLÉ FC
Normal Tactiek Amorim
28% Balbezit 72%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 53.9
weak Schieten excellent
weak Passen very good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Gămălie geeft een lange en hoge pass. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler passt de bal met de wreef. Miholka is nu in balbezit. Miholka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dias de Luta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Sędziak met een sublieme pass. Arnao is nu in balbezit. Arnao geeft een lange en hoge pass. Dias de Luta is nu in balbezit. Dias de Luta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - MANGOLÉ FC 0:1

5e minuut.
Pintado trapt de bal weg van het doel. Sędziak kopt de bal weg. Daar is Miholka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - MANGOLÉ FC 0:2

9e minuut.
Arnao geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kawaler rent richting de bal. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barbuda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - MANGOLÉ FC 0:3

10e minuut.
Rantaharju probeert naar een medespeler te passen. Arnao heeft problemen om de bal te vangen. Arnao passt de bal in één keer door. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Miholka met een sublieme pass. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao speelt de bal door. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sędziak passt de bal in één keer door. Rantaharju is nu in balbezit. Rantaharju passt de bal zonder na te denken. Gămălie rent richting de bal. Gămălie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Arnao passt de bal in één keer door. Miholka bereikt de bal nog maar net als eerste. Miholka passt de bal zonder na te denken. Dias de Luta is nu in balbezit. Dias de Luta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - MANGOLÉ FC 0:4

19e minuut.
Miholka bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao is nu in balbezit. Arnao passt de bal met de wreef. Miholka is nu in balbezit. Miholka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dias de Luta passt de bal in één keer door. Gămălie probeert de bal met de borst te controleren. Gămălie passt de bal in één keer door. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta draait met de bal, schiet en ... Pintado bokst de bal weg. Barbuda kopt de bal weg. Kawaler met een sublieme pass. Miholka is nu in balbezit. Miholka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Palmeira geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnao met een snelle inworp. Miholka bereikt de bal nog maar net als eerste. Miholka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Miholka passt de bal zonder na te denken. Kawaler speelt de bal door. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta schiet op doel. Pintado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - MANGOLÉ FC 0:5

30e minuut.
Sędziak is nu in balbezit. Sędziak passt de bal met de wreef. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Daar is Romcozinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Sędziak speelt de bal door. Miholka rent richting de bal. Miholka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - MANGOLÉ FC 0:6

35e minuut.
Arnao is nu in balbezit. Klungelig pakt Arnao de bal. Arnao probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miholka de bal. Miholka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - MANGOLÉ FC 0:7

40e minuut.
Gămălie met een sublieme pass. Arnao controleert de bal met de borst. Arnao passt de bal zonder na te denken. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Miholka de bal. Miholka probeert naar een medespeler te passen. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta verovert de bal door een tackle van achteren. Dias de Luta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - MANGOLÉ FC 0:8

45e minuut.
Cruz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Portugal 77%, MANGOLÉ FC 23%.
Sporting Portugal - MANGOLÉ FC 0:8

49e minuut.
Arnao met een sublieme pass. Kawaler rent richting de bal. Kawaler passt de bal met de wreef. Miholka bereikt de bal nog maar net als eerste. Miholka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - MANGOLÉ FC 0:9

50e minuut.
Firia speelt de bal door. Tripeiro heeft problemen om de bal te vangen. Miholka rent richting de bal. Miholka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kawaler kopt de bal weg. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie passt de bal zonder na te denken. Dias de Luta heeft problemen om de bal te vangen. Dias de Luta haalt uit met een fantastische trap. Pintado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - MANGOLÉ FC 0:10

58e minuut.
Miholka is nu in balbezit. Miholka passt de bal in één keer door. Kawaler speelt de bal door. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kawaler rent richting de bal. Kawaler passt de bal in één keer door. Miholka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - MANGOLÉ FC 0:11

66e minuut.
Kawaler kopt de bal weg. Miholka bereikt de bal nog maar net als eerste. Miholka met een sublieme pass. Dias de Luta is nu in balbezit. Dias de Luta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Miholka rent richting de bal. Miholka geeft de bal voor. Kawaler rent richting de bal. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler passt de bal met de wreef. Dias de Luta is nu in balbezit. Dias de Luta schiet op doel. Pintado probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - MANGOLÉ FC 0:12

81e minuut.
Doeltrap. Pedroza komt het veld opgelopen. Korobka komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Pedroza kopt de bal weg. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta heeft problemen om de bal te vangen. Dias de Luta haalt uit met een fantastische trap. Pintado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - MANGOLÉ FC 0:13

85e minuut.
Gămălie is nu in balbezit. Daar is Gămălie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gămălie geeft de bal voor. Miholka rent richting de bal. Miholka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - MANGOLÉ FC 0:14

87e minuut.
Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie passt de bal met de wreef. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta haalt uit met een fantastische trap. Pintado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Palmeira geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korobka met een snelle inworp. Miholka bereikt de bal nog maar net als eerste. Miholka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pintado probeert wanhopig de bal te grijpen. Gămălie met een sublieme pass. Dias de Luta is nu in balbezit. Dias de Luta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Portugal 89%, MANGOLÉ FC 11%.
Sporting Portugal - MANGOLÉ FC 0:14