Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrífikos Dragões Invenciveis FC
541 Tactiek PPPPP
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.7 gemiddelde waardering 52.5
adequate Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu speelt de bal door. Cicchese probeert naar een medespeler te passen. Farilhao heeft problemen om de bal te vangen. Farilhao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Romeniga passt de bal met de wreef. Lisboeta met een sublieme pass. Pitoresco is nu in balbezit. Pitoresco schiet op doel. Fenkanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivera geeft een lange en hoge pass. Carinha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Dragões Invenciveis FC 0:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivera met de inworp. Carinha heeft problemen om de bal te vangen. Carinha met een sublieme pass. Folgado onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Farilhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Carinha rent richting de bal. Carinha draait met de bal, schiet en ... Parente probeert de bal aan de voet te houden. Capo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Dragões Invenciveis FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrífikos 67%, Dragões Invenciveis FC 33%.
Terrífikos - Dragões Invenciveis FC 0:2

50e minuut.
Cicchese met een sublieme pass. Rivera is nu in balbezit. Rivera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Farilhao de bal. Farilhao draait met de bal, schiet en ... Capo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Farilhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Carinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde begaat een overtreding. Valverde krijgt een gele kaart. Carinha raakt geblesseerd tijdens het duel. Rivera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Farilhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Farilhao draait met de bal, schiet en ... Parente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Lisboeta is nu in balbezit. Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera geeft de bal voor. Carinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Carinha draait met de bal, schiet en ... Capo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Rivera met een sublieme pass. Carinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Farilhao is nu in balbezit. Farilhao draait met de bal, schiet en ... Capo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - Dragões Invenciveis FC 0:3

67e minuut.
Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Carinha verovert de bal door een tackle van achteren. Carinha speelt de bal door. Farilhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Farilhao haalt uit met een fantastische trap. Capo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Farilhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Farilhao passt de bal zonder na te denken. Bracamonte is nu in balbezit. Bracamonte draait met de bal, schiet en ... Folgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrífikos 64%, Dragões Invenciveis FC 36%.
Terrífikos - Dragões Invenciveis FC 0:3