Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:01
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Paulo74 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2932
Leões do Feijó Algarve United
532 Tactiek M
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 40.7
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo rent richting de bal. Rojo passt de bal zonder na te denken. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Alencoão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Faico bereikt de bal nog maar net als eerste. Faico geeft de bal voor. Weller geeft de bal voor. Ielcean probeert de bal met de borst te controleren. Ielcean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Faico probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roldão de bal. Gali rent richting de bal. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões do Feijó - Algarve United 0:1

10e minuut.
Faleaş kopt de bal weg. Norberto controleert de bal met de borst. Rojo verovert de bal door een tackle van achteren. Ielcean rent richting de bal. Ielcean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Norberto onderschept slim de pass. Faleaş rent richting de bal. Faleaş passt de bal zonder na te denken. Kirkov rent richting de bal. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Owczarczyk speelt de bal door. Kirkov rent richting de bal. Kirkov passt de bal met de wreef. Ielcean rent richting de bal. Ielcean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kirkov schiet op doel. Alencoão probeert naar een medespeler te passen. Abia kopt de bal weg. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rojo heeft problemen om de bal te vangen. Rojo speelt de bal door. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões do Feijó - Algarve United 0:2

29e minuut.
Casas geeft de bal voor. Faleaş rent richting de bal. Faleaş geeft een hoge lob. Kirkov rent richting de bal. Kirkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Abia is nu in balbezit. Abia geeft de bal voor. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões do Feijó - Algarve United 0:3

30e minuut.
Contreiras met een snelle inworp. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean probeert naar een medespeler te passen. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leões do Feijó - Algarve United 0:4

33e minuut.
Pallesson verovert de bal door een tackle van achteren. Pallesson geeft de bal voor. Daar is Kirkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Alencoão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões do Feijó - Algarve United 0:5

38e minuut.
Daar is Gali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreiras rent richting de bal. Gali rent richting de bal. Contreiras onderschept slim de pass. Contreiras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões do Feijó - Algarve United 0:6

42e minuut.
Contreiras speelt de bal door. Abia met een sublieme pass. Kirkov rent richting de bal. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Faico probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leões do Feijó 81%, Algarve United 19%.
Leões do Feijó - Algarve United 0:6

47e minuut.
Daar is Gali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreiras passt de bal in één keer door. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Alencoão trapt de bal weg. Pallesson kopt de bal weg. Kirkov probeert de bal met de borst te controleren. Kirkov schiet op doel. Alencoão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões do Feijó - Algarve United 0:7

51e minuut.
Contreiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreiras probeert naar een medespeler te passen. Ielcean rent richting de bal. Kirkov rent richting de bal. Kirkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Contreiras rent richting de bal. Contreiras passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ielcean de bal. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov haalt uit met een fantastische trap. Alencoão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ielcean rent richting de bal. Ielcean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Contreiras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Faleaş kopt de bal weg. Klungelig pakt Ielcean de bal. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leões do Feijó - Algarve United 0:8

56e minuut.
Gali passt de bal zonder na te denken. Contreiras heeft problemen om de bal te vangen. Contreiras met een sublieme pass. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Faico geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Contreiras met de inworp. Abia rent richting de bal. Abia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ielcean heeft problemen om de bal te vangen. Ielcean probeert naar een medespeler te passen. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov schiet op doel. Alencoão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões do Feijó - Algarve United 0:9

71e minuut.
Owczarczyk is nu in balbezit. Owczarczyk geeft een lange en hoge pass. Contreiras met een sublieme pass. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões do Feijó - Algarve United 0:10

74e minuut.
Daar is Faleaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faleaş probeert naar een medespeler te passen. Rojo probeert naar een medespeler te passen. Kirkov rent richting de bal. Kirkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pallesson controleert de bal met de borst. Abia bereikt de bal nog maar net als eerste. Abia passt de bal in één keer door. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Alencoão met een sublieme pass. Castro Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Faleaş rent richting de bal. Daar is Kirkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Faleaş probeert naar een medespeler te passen. Abia bereikt de bal nog maar net als eerste. Abia geeft de bal voor. Kirkov rent richting de bal. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Alencoão bokst de bal weg. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ielcean is nu in balbezit. Ielcean passt de bal met de wreef. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov schiet op doel. Alencoão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões do Feijó - Algarve United 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leões do Feijó 89%, Algarve United 11%.
Leões do Feijó - Algarve United 0:11