Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 19:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: NNTeam Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1334
NNTeam Tudo Bons Rapazes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Moutinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paparroz rent richting de bal. Regalo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Regalo krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Macedo de bal onder controle te krijgen. Noia is nu in balbezit. Macedo maakt een afschuwelijke overtreding. Macedo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Cordes kopt de bal weg. Macedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruitas is nu in balbezit. Ruitas schiet op doel. Lopo kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Valença rent richting de bal. Valença geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Palácio de bal onder controle te krijgen. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NNTeam - Tudo Bons Rapazes 1:0

33e minuut.
Cordes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordes geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gerónimo de bal onder controle te krijgen. Ruitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Areias verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes onderschept slim de pass. Gomes speelt de bal door. Amado rent richting de bal. Amado schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NNTeam - Tudo Bons Rapazes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NNTeam 55%, Tudo Bons Rapazes 45%.
NNTeam - Tudo Bons Rapazes 2:0

47e minuut.
Daar is Noia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Noia maakt een afschuwelijke overtreding. Noia krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Pissarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Valença onderschept slim de pass. Valença met een sublieme pass. Amado is nu in balbezit. Amado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Paparroz geeft een lange en hoge pass. Chaves kan de bal niet met de borst controleren. Chaves passt de bal met de wreef. Amado is nu in balbezit. Amado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gomes met een snelle inworp. Cordes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amado. Amado krijgt een gele kaart. Cordes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Noia onderschept slim de pass. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho passt de bal met de wreef. Ruitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitas haalt uit met een fantastische trap. Pé Pequeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Areias bereikt de bal nog maar net als eerste. Areias speelt de bal door. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap. Pompom maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NNTeam - Tudo Bons Rapazes 3:0

79e minuut.
Ruitas rent richting de bal. Gerónimo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruitas raakt geblesseerd tijdens het duel. Gerónimo speelt de bal door. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Paparroz neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Regalo heeft problemen om de bal te vangen. Gomes verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ruitas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NNTeam - Tudo Bons Rapazes 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NNTeam 53%, Tudo Bons Rapazes 47%.
NNTeam - Tudo Bons Rapazes 3:1