Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-18 19:07
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: fastra Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1631
fastra Tudo Bons Rapazes
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.5
average Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Menires, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roseima probeert naar een medespeler te passen. Ruela kan de bal niet met de borst controleren. Ruitas rent richting de bal. Ruitas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ruela probeert naar een medespeler te passen. Bexiga probeert naar een medespeler te passen. Sol Poente rent richting de bal. Pimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ruela geeft de bal voor. Gomes met een sublieme pass. Semedo probeert de bal aan de voet te houden. Portimão rent richting de bal. Portimão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Tudo Bons Rapazes 1:0

27e minuut.
Paparroz probeert naar een medespeler te passen. Ruela rent richting de bal. Ruela passt de bal met de wreef. Portimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Portimão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Tudo Bons Rapazes 2:0

38e minuut.
Ruitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruela verovert de bal door een tackle van achteren. Ruela speelt de bal door. Paparroz is nu in balbezit. Paparroz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gomes probeert naar een medespeler te passen. Cordes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordes passt de bal met de wreef. Ruitas rent richting de bal. Ruitas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Tudo Bons Rapazes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fastra 54%, Tudo Bons Rapazes 46%.
fastra - Tudo Bons Rapazes 2:1

73e minuut.
Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo geeft een lange en hoge pass. Ruitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitas schiet op doel. Gois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Moutinho speelt de bal door. Daar is Paparroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paparroz passt de bal met de wreef. Ruitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fastra - Tudo Bons Rapazes 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fastra 64%, Tudo Bons Rapazes 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fastra - Tudo Bons Rapazes 2:2