Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SportingPortugal Intrusos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Carrapatoso verovert de bal door een tackle van achteren. Carrapatoso passt de bal met de wreef. Reino rent richting de bal. Ondulado onderschept slim de pass. Ondulado schiet op doel. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Figueiroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteirinha rent richting de bal. Figueiroa is nu in balbezit. Figueiroa draait met de bal, schiet en ... Aristides maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingPortugal - Intrusos 1:0

9e minuut.
Carrapatoso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chapa komt het veld opgelopen. Figueiroa rent richting de bal. Ondulado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figueiroa. Figueiroa krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Chapa rent richting de bal. Chapa geeft een hoge lob. Santarim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondulado onderschept slim de pass. Ondulado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Catanho onderschept slim de pass. Catanho passt de bal zonder na te denken. Falco probeert naar een medespeler te passen. Besteirinha is nu in balbezit. Besteirinha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lago bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzeta da Ponte onderschept slim de pass. Fuzeta da Ponte probeert naar een medespeler te passen. Ondulado is nu in balbezit. Ondulado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiroa is nu in balbezit. Alface speelt de bal door. Besteirinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteirinha haalt uit met een fantastische trap. Aristides bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportingPortugal 46%, Intrusos 54%.
SportingPortugal - Intrusos 1:0

48e minuut.
Catanho met een sublieme pass. Fuzeta da Ponte heeft problemen om de bal te vangen. Fuzeta da Ponte speelt de bal door. Ondulado is nu in balbezit. Ondulado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Fuzeta da Ponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondulado rent richting de bal. Lago onderschept slim de pass. Fuzeta da Ponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzeta da Ponte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ondulado bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzeta da Ponte is nu in balbezit. Lago rent richting de bal. Fuzeta da Ponte onderschept slim de pass. Fuzeta da Ponte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chapa is nu in balbezit. Chapa passt de bal zonder na te denken. Lago is nu in balbezit. Fuzeta da Ponte rent richting de bal. Fuzeta da Ponte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Giraflor bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraflor geeft de bal voor. Chapa is nu in balbezit. Figueiroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueiroa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Moniz geeft een lange en hoge pass. Ondulado bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ondulado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fuzeta da Ponte neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fuzeta da Ponte is nu in balbezit. Fuzeta da Ponte schiet op doel. Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportingPortugal 55%, Intrusos 45%.
SportingPortugal - Intrusos 1:0