Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorioso SLB AC Muja
A Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 18.5
zeer goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Perspicaz rent richting de bal. Perspicaz met een sublieme pass. Pinhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinhal haalt uit met een fantastische trap. Ameno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - AC Muja 1:0

9e minuut.
Alvarado geeft de bal voor. Pinhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoreira rent richting de bal. Pinhal onderschept slim de pass. Pinhal draait met de bal, schiet en ... Ameno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - AC Muja 2:0

12e minuut.
Amoreira rent richting de bal. Silva Araujo speelt de bal door. Alferes rent richting de bal. Alferes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - AC Muja 2:1

19e minuut.
Damasio met een snelle inworp. Silva Araujo speelt de bal door. Damasio geeft een hoge lob. Perspicaz is nu in balbezit. Perspicaz haalt uit met een fantastische trap. Ameno bokst de bal weg. Pinhal rent richting de bal. Pinhal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - AC Muja 3:1

22e minuut.
Rolo controleert de bal met de borst. Damasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Damasio passt de bal met de wreef. Pinhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinhal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Damasio passt de bal met de wreef. Perspicaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Perspicaz verovert de bal door een tackle van achteren. Perspicaz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Silva Araujo probeert naar een medespeler te passen. Silveira rent richting de bal. Damasio onderschept slim de pass. Perspicaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perspicaz draait met de bal, schiet en ... Ameno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - AC Muja 4:1

27e minuut.
Maritimo controleert de bal met de borst. Pinhal verovert de bal door een tackle van achteren. Pinhal passt de bal met de wreef. Perspicaz is nu in balbezit. Perspicaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Encarnação de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Pelado kopt de bal weg. Pinhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinhal met een sublieme pass. Klungelig pakt Perspicaz de bal. Perspicaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Alvarado geeft de bal voor. Daar is Perspicaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perspicaz passt de bal met de wreef. Pinhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinhal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perspicaz heeft problemen om de bal te vangen. Rolo rent richting de bal. Silva Araujo onderschept slim de pass. Silva Araujo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - AC Muja 5:1

38e minuut.
Simas is nu in balbezit. Simas geeft een lange en hoge pass. Rolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinhal onderschept slim de pass. Pinhal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cheiroso kopt de bal weg. Fatela controleert de bal met de borst. Perspicaz onderschept slim de pass. Perspicaz draait met de bal, schiet en ... Ameno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - AC Muja 6:1

40e minuut.
Maritimo probeert naar een medespeler te passen. Alferes speelt de bal door. Mansilha rent richting de bal. Pinhal onderschept slim de pass. Pinhal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Perspicaz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - AC Muja 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 28%, AC Muja 72%.
Glorioso SLB - AC Muja 7:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mansilha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maritimo is nu in balbezit. Maritimo schiet op doel. Curutelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - AC Muja 7:2

51e minuut.
Simas passt de bal zonder na te denken. Pelado rent richting de bal. Pelado met een sublieme pass. Pinhal is nu in balbezit. Pinhal geeft een lange en hoge pass. Ameno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Silva Araujo is nu in balbezit. Amoreira verovert de bal door een tackle van achteren. Amoreira speelt de bal door. Mansilha heeft problemen om de bal te vangen. Mansilha geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Curutelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Simas probeert naar een medespeler te passen. Pinhal heeft problemen om de bal te vangen. Pinhal passt de bal met de wreef. Perspicaz rent richting de bal. Perspicaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Silva Araujo probeert naar een medespeler te passen. Damasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Damasio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Perspicaz de bal. Perspicaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pinhal schiet op doel. Klungelig pakt Silva Araujo de bal. Perspicaz rent richting de bal. Perspicaz schiet op doel. Ameno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - AC Muja 8:2

76e minuut.
Simas rent richting de bal. Simas passt de bal met de wreef. Alferes bereikt de bal nog maar net als eerste. Alferes schiet op doel. Curutelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - AC Muja 8:3

81e minuut.
Francesinha passt de bal met de wreef. Daar is Silveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perspicaz rent richting de bal. Perspicaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - AC Muja 9:3

86e minuut.
Simas speelt de bal door. Silva Araujo is nu in balbezit. Silva Araujo met een sublieme pass. Pinhal rent richting de bal. Pinhal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - AC Muja 10:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 27%, AC Muja 73%.
Glorioso SLB - AC Muja 10:3