Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fishermans FC poucaterrapoucaterra
451 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Peneda rent richting de bal. Maçarico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peneda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caroga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Foios heeft problemen om de bal te vangen. Castelo is nu in balbezit. Castelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Queiroga geeft een lange en hoge pass. Rombo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Curutelo. Curutelo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alcobia trapt de bal weg. Cansado met een sublieme pass. Maçarico bereikt de bal nog maar net als eerste. Maçarico haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Curutelo met een sublieme pass. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico probeert naar een medespeler te passen. Maçarico is nu in balbezit. Maçarico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rombo rent richting de bal. Rombo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Castelo de bal. Castelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ginguinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginguinhas geeft een hoge lob. Castelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelo haalt uit met een fantastische trap. Rabeta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fishermans FC - poucaterrapoucaterra 0:1

41e minuut.
Sousa Mendes passt de bal in één keer door. Maçarico is nu in balbezit. Maçarico passt de bal in één keer door. Catalão rent richting de bal. Catalão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Álvaro met een sublieme pass. Chiquelho is nu in balbezit. Sousa Mendes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sousa Mendes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fishermans FC 44%, poucaterrapoucaterra 56%.
Fishermans FC - poucaterrapoucaterra 0:1

63e minuut.
Dentinho speelt de bal door. Foios speelt de bal door. Caroga heeft problemen om de bal te vangen. Catalão is nu in balbezit. Catalão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Curutelo is nu in balbezit. Chiquelho is nu in balbezit. Curutelo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Curutelo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Sousa Mendes met een sublieme pass. Queiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroga passt de bal met de wreef. Castelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fishermans FC 46%, poucaterrapoucaterra 54%.
Fishermans FC - poucaterrapoucaterra 0:1