Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arromba Balizas AC Muja
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Faleira is nu in balbezit. Faleira geeft een lange en hoge pass. Portas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alferes bereikt de bal nog maar net als eerste. Alferes haalt uit met een fantastische trap. Pernadas bokst de bal weg.

21e minuut.
Abacate heeft problemen om de bal te vangen. Valadão is nu in balbezit. Valadão passt de bal in één keer door. Boquinha rent richting de bal. Boquinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - AC Muja 1:0

25e minuut.
Daar is Encarnação, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pederneira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pederneira speelt de bal door. Boquinha is nu in balbezit. Boquinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arromba Balizas 57%, AC Muja 43%.
Arromba Balizas - AC Muja 1:0

47e minuut.
Faleira met een sublieme pass. Alferes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dias. Dias krijgt een gele kaart. Alferes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alferes kan niet meer verder spelen. Queirós komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Camelo geeft een hoge lob. Romãozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Valadão zijn tegenspeler op de grond. Valadão krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Valadão geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abacate met de inworp. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Ameno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - AC Muja 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arromba Balizas 52%, AC Muja 48%.
Arromba Balizas - AC Muja 2:0