Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portachaves FC União dos Berlindes
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 20.5
very good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


8e minuut.
Kościelny is nu in balbezit. Kościelny passt de bal in één keer door. Foustanos heeft problemen om de bal te vangen. Foustanos geeft de bal voor. Sopa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portachaves FC - União dos Berlindes 1:0

8e minuut.
dos Quarteis passt de bal met de wreef. Ribarov is nu in balbezit. Ribarov met een sublieme pass. Plafko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plafko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Capelo rent richting de bal. Devriendt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Capelo raakt geblesseerd tijdens het duel. Amargo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. dos Quarteis is nu in balbezit. Kościelny begaat een overtreding. Kościelny krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Capelo probeert de bal met de borst te controleren. Devriendt rent richting de bal. Devriendt passt de bal met de wreef. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ribarov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cavaleiro de bal. Foustanos geeft de bal voor. Plafko is nu in balbezit. Plafko draait met de bal, schiet en ... Boi Preto bokst de bal weg.

29e minuut.
Foustanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Foustanos geeft een hoge lob. Plafko is nu in balbezit. Plafko haalt uit met een fantastische trap. Boi Preto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portachaves FC - União dos Berlindes 2:0

31e minuut.
Capelo passt de bal in één keer door. Panela heeft problemen om de bal te vangen. Panela passt de bal in één keer door. Seisdedos rent richting de bal. Seisdedos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cârlescu met een harde bal richting middenveld. Amargo heeft problemen om de bal te vangen. Devriendt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Devriendt krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Devriendt rent richting de bal. Devriendt passt de bal zonder na te denken. Plafko is nu in balbezit. Plafko haalt uit met een fantastische trap. Boi Preto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portachaves FC - União dos Berlindes 3:0

38e minuut.
Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt geeft een lange en hoge pass. Ribarov is nu in balbezit. Ribarov schiet op doel. Boi Preto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Portachaves FC - União dos Berlindes 4:0

44e minuut.
Arturyan rent richting de bal. Arturyan geeft een hoge lob. Kohler speelt de bal door. Plafko is nu in balbezit. Plafko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portachaves FC 28%, União dos Berlindes 72%.
Portachaves FC - União dos Berlindes 4:0

46e minuut.
Campolungo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Arturyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ribarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribarov passt de bal zonder na te denken. Plafko is nu in balbezit. Plafko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sopa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kościelny de bal. Kościelny geeft een hoge lob. Plafko is nu in balbezit. Plafko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Seisdedos geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Cârlescu trapt de bal weg. Plafko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plafko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Arturyan speelt de bal door. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plafko de bal. Plafko draait met de bal, schiet en ... Boi Preto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Arturyan passt de bal zonder na te denken. Kościelny rent richting de bal. Kościelny passt de bal met de wreef. Plafko is nu in balbezit. Plafko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kościelny probeert naar een medespeler te passen. Foustanos met een sublieme pass. Torradinho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Plafko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plafko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Wędreński speelt de bal door. Campolungo geeft een hoge lob. Torradinho rent richting de bal. Plafko onderschept slim de pass. Plafko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Kościelny kopt de bal weg. Klungelig pakt Cavaleiro de bal. Amargo rent richting de bal. Plafko onderschept slim de pass. Plafko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Arturyan controleert de bal met de borst. Arturyan geeft een hoge lob. Torradinho is nu in balbezit. Plafko onderschept slim de pass. Plafko draait met de bal, schiet en ... Boi Preto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sopa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portachaves FC - União dos Berlindes 5:0

79e minuut.
Cavaleiro met de inworp. Carmo is nu in balbezit. Met opzet legt Campolungo zijn tegenspeler op de grond. Campolungo krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Seisdedos heeft problemen om de bal te vangen. Arturyan is nu in balbezit. Arturyan passt de bal zonder na te denken. Plafko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plafko schiet op doel. Boi Preto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Portachaves FC - União dos Berlindes 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portachaves FC 31%, União dos Berlindes 69%.
Portachaves FC - União dos Berlindes 6:0