Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:05
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: abc team Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1921
abc team Filhos do Golo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Polaco verovert de bal door een tackle van achteren. Polaco geeft de bal voor. Klungelig pakt Moriondo de bal. Casaca is nu in balbezit. Casaca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Antelo speelt de bal door. Quinhones bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinhones passt de bal zonder na te denken. Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
abc team - Filhos do Golo 1:0

22e minuut.
Antelo met een snelle inworp. Briteiros onderschept slim de pass. Almeida rent richting de bal. Almeida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abc team - Filhos do Golo 2:0

43e minuut.
Polaco is nu in balbezit. Polaco geeft de bal voor. Patinho is nu in balbezit. Patinho draait met de bal, schiet en ... Boa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abc team 60%, Filhos do Golo 40%.
abc team - Filhos do Golo 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Magina de bal. Giraflor rent richting de bal. Giraflor met een sublieme pass. Casaca is nu in balbezit. Casaca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giraflor rent richting de bal. Giraflor haalt uit met een fantastische trap. Spínola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abc team - Filhos do Golo 2:1

61e minuut.
Casaca rent richting de bal. Barroca verovert de bal door een tackle van achteren. Barroca geeft een hoge lob. Almeida rent richting de bal. Almeida schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Almeida geeft een hoge lob. Meleiro is nu in balbezit. Meleiro passt de bal in één keer door. Quinhones is nu in balbezit. Quinhones haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abc team - Filhos do Golo 3:1

77e minuut.
Polaco speelt de bal door. Magina probeert de bal aan de voet te houden. Matadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraflor verovert de bal door een tackle van achteren. Giraflor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Magina rent richting de bal. Caçador bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaca begaat een overtreding. Casaca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abc team 63%, Filhos do Golo 37%.
abc team - Filhos do Golo 3:1