Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 19:02
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Quifo FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2936
Quifo FC Vale FC
Normal Tactiek 2023 541
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 33.5
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


6e minuut.
Giampaoli passt de bal met de wreef. Daar is Mau Feitio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mau Feitio passt de bal zonder na te denken. Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Reininho is nu in balbezit. Giampaoli onderschept slim de pass. Capa rent richting de bal. Giampaoli onderschept slim de pass. Giampaoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Koprivarov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ţărus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţărus geeft een lange en hoge pass. Giampaoli is nu in balbezit. Giampaoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus passt de bal in één keer door. Vilhegas probeert de bal aan de voet te houden. Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ţărus geeft een hoge lob. Reininho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mau Feitio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mau Feitio krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Codorniga passt de bal zonder na te denken. Carrapatoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrapatoso passt de bal in één keer door. Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quifo FC 62%, Vale FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quifo FC - Vale FC 0:0

46e minuut.
Codorniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Codorniga passt de bal met de wreef. Mizurado rent richting de bal. Matadinho rent richting de bal. Matadinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ţărus geeft een hoge lob. Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Reininho rent richting de bal. Giampaoli onderschept slim de pass. Giampaoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quifo FC - Vale FC 0:1

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Reininho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giampaoli is nu in balbezit. Giampaoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ţărus kopt de bal weg. Giampaoli kan de bal niet met de borst controleren. Videira geeft een lange en hoge pass. Phú Hiệp is nu in balbezit. Phú Hiệp geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Quifo FC - Vale FC 0:2

72e minuut.
Giampaoli verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Codorniga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codorniga passt de bal met de wreef. Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli schiet op doel. Alvarinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Reininho passt de bal in één keer door. Cortela speelt de bal door. Velosa probeert de bal met de borst te controleren. Giampaoli onderschept slim de pass. Giampaoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Quifo FC - Vale FC 0:3

86e minuut.
Klungelig pakt Phú Hiệp de bal. Capa maakt een afschuwelijke overtreding. Phú Hiệp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mau Feitio met een snel genomen vrije trap. Daar is Carrapatoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrapatoso draait met de bal, schiet en ... Alvarinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quifo FC 59%, Vale FC 41%.
Quifo FC - Vale FC 0:3